Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No tak kvuly ČT24 bych si digital od Karnevalu urcite neporizoval, ale jinak nechapu na co porad cekaji, stejne tak Meteo TV - zmizelo od doby vysilani CT24 (v nekterych lokalitach).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

nevim co, ale neco mi rika, ze to pustej od zari, kdy CT24 zacina ostrej provoz. Kdyz to tak nebude, muzeme bejt dal nas_any. To je tak vsechno, co muzeme delat. Karneval evidentne na prani lidi (a plneni slibu) ohled bere jen tehdy, kdyz se mu to hodi.

Odesláno

Zajimalo by me o cem porad jednaji:

Z clanku ze serveru CT24...

Jak vypadá situace v kabelovkách?

Vedle společnosti UPC, kde má možnost ČT 24 přijímat již takřka 250 000 domácností, poskytla ČT souhlas s vysíláním programu ČT 24 dalším 15 kabelovým operátorům. Dále proběhla jednání se společností Karneval Media, kde je zatím ČT 24 v analogové distribuci šířena v rámci promo kanálu.

Zdroj: http://www.ct24.cz/vyhledavani/index_view.php?id=135836

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

ja byt sefem marketingu v CT, tak pri upoutavkach na tento kanal napisu "moznost prijmu v sitich UPC" a malilinkatym pismem pak i Karneval (a jeste bych to dal do mensiho ctverecku).

Odesláno

Včera jsem si pročítal teletext promo kanálu a je tam napsané, že by ČT24 mělo být přesunuto na pevnou pozici v nabídce Komplet v září.

Odesláno
Včera jsem si pročítal teletext promo kanálu a je tam napsané, že by ČT24 mělo být přesunuto na pevnou pozici v nabídce Komplet v září.
jeste tenhle rok? :lol:
Odesláno

Správná otázka, taky mě to napadlo při pohledu do čertovsky aktuálních teletextových stránek :wink: Ale připravili si alibi, je tam myslím doslova uvedeno "v září t.r." (= tohoto roku), takže až se přehoupneme do ledna 2006, informace může být zase pravdivá.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze se zda ze od dnesniho dne konecne CT24 zacala vysilat v sitich Karnevalu na samostatnych kanalech.

Aktualizovany seznam najdete na http://www.karneval.cz/kabelova-televize.aspx v poli PROGRAMOVÁ NABÍDKA.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno
Takze se zda ze od dnesniho dne konecne CT24 zacala vysilat v sitich Karnevalu na samostatnych kanalech.

Dik za info, co na to rict? Konecne :)))))

Odesláno

presne tak. KONECNE (od kvetna to mame cca 5 mesicu!) Jeste ze CT24 zacla vysilat naostro od 5.9. a ne od 1.1.2006.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague