tomus Odesláno 20. února 2012 Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tvář Ordinace v růžové zahradě Saša Rašilov bude propagovat UPC Herec Saša Rašilov, kterého mohou divačky znát z oblíbeného nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se stal tváří kabelového operátora UPC Česká republika. Bude tak propagovat jeho produkty - kabelovou televizi, internet i telefonní služby. Podle marketingového ředitele operátora Martina Smrže si ho firma vybrala proto, že je nejen jejím zákazníkem, ale dokáže zaujmout i pobavit televizní diváky. Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/tvar-o ... a-rasilov/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 21. února 2012 Sdílet Odesláno 21. února 2012 Četl jsem o tom a už jsem tu reklamu i viděl v televizi. Je celkem prostá a není špatná. Jen nechápu, proč UPC na tohle plýtvá penězi, místo toho aby rozšiřovalo nabídku Asi jim těch zákazníků dost ubývá. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 21. února 2012 Sdílet Odesláno 21. února 2012 "....To je ostre, aha HD........." mi to obcas spis pripada jako rozsypana krabice kostkoveho cukru. Jsem zasady, ze dobre zbozi se prodava samo. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Chtěla bych aby doktor Žáček se dal spatky dohromady s doktorkou Erykou Jánskou.Moc bych jim to přala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Nespletla sis nahodou forum? http://ordinace.nova.cz/forum/ Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Další můj OT: Cvancara - nech ji být jo! Jestli to číslo v emailu je Gábinčino datum narození (14. října 2006), tak je úspěch, že umí vůbec psát. Natož pak aby uměla rozlišit v jakém je fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lumca Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Nebo by to mohlo být datum, kdy dostala OP! Pak už by to bylo horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.