Odesláno 21. února 2012 13 let Dobrý den, přemýšlím o příjmu upc přes DVB-C a CA modul a měl bych několik otázek, které myslím budou zajímat i ostatní laiky... 1/ Lze seřadit naladěné kanály dle své preference? A pokud ano, jaký je nejvhodnější postup? 2/ Pokud nemá televize nahrávání na externí paměť, lze připojit např. dvd přehrávač s DVB-T a nahráváním či dvd rekordér? Jde mi o to, jak nejlépe a nejlevněji si mohu nahrát pořad z tv a kouknout se na něj později.Nejde mi o vypalování či jiné ukládání pořadu. Když zapojím kabel upc přímo do televize na DVB-C, tak moc nechápu, jak signál přenesu do nahrávacího zařízení. Díky za odpověď
Odesláno 21. února 2012 13 let Dobrý den, ad1) záleží na Tv ad2) Lze to, ale je potřeba mít zapnutou Tv na daném kanálu a nahrávací zařízení nahrává vlastně to, co běží na Tv. Pokud existuje i jiný způsob nevím. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. února 2012 13 let Pokud chces pouze nahravat a nic nearchivovat, tak doporucuju neco s primym nahravani na pevny disk, cili budto TV s funkcni PVR, nebo PVR Set-top-box, cokoliv jinyho je zbytecne slozity a hlavne nekomforni. Pokud jiz mas DVD rekorder, tak na nej muzes nahravat z vystupu televizoru, jak pise Marek, ale je to spis takova nouzovka. A jeste k bodu 1. - CA modul pouze dekoduje, nic vic, vse osstatni zalezi na typu televizoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. února 2012 13 let ad 2) - TV se v podstate chova jako STB. Tzn. nastavis si, kdy chces nahravat - do vystupu das nejaky ten rekorder, a na nem si to musis nastavit taky, a jako vstup das vetsinou AV1. Pokud je TV vypnuta (musi byt ale standby), tak se zapne pouze ten tuner, a posila signal na vystup. Tam si jej uz nahrajes. Zkousel jsem i ruzne harakiri s TV - na ni jsem nastavil kdy chci nahravat, zprovoznil jsem pomoci Viera link externi rekorder, ten se v danem case zapnul (aniz bych na nem nastavoval, kdy se ma zapnout), prepnul na AV1 a zacal nahravat. Pouze byl zase problem s tim, ze po skonceni nahravani se TV tuner normalne vypnul, ale uz ne rekorder. Ten jel furt. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.