Odesláno 21. února 2012 13 let Dopoledne nám vypadly kanaly kromě ČT1,2,24,4 NOVA .NOVA CINEMA ,BARANDOV,COOL PRIMA ,na setoboxu se objevi v kolonce pod.přistup místo conaxu je napsáno inicializuji a ostatné kanaly jako stv markiza apod. nejedou.Může mi prosim někdo poradit co se s tím stalo ,zatím jsme žádne problemy neměly. Děkuji.
Odesláno 21. února 2012 13 let Dobrý den, zkuste provést tovární nastavení a poté manuální vyhledávání kanálů. Pokud nepomůže, zavolejte na UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. února 2012 13 let Tak jsem to skusil ,ale nejede budu volat na upc .Moc děkuji za radu .
Odesláno 21. února 2012 13 let Asi vadný box, volal byk KC UPC Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 21. února 2012 13 let Box vidí kartu, ale nenačte ji, zkus očistit kontakt, třeba to pomůže.
Odesláno 22. února 2012 13 let Objevuje se mi že jsou kanaly zakodovane jako napr.st1, 2, diskavery,markiza a jine přitom to dopoledne jelo v pohodě.Setoboxy mám dva ten druhy jede v pohodě.
Odesláno 22. února 2012 13 let A signal je OK ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. února 2012 13 let Tak jsem měl technika jenomže je to box. spol.lica tak mi to vůbec nepomohlo když dal nový box. tak to jelo .Tak nevím co mám s tím udělat,jestli se mám spojit s licou jenomže už je po záruce takže asi mi ho nevymění a opravovat to nevím vůbec jestli to jde nebo jestli to má nějaký význam.Může mi někdo poradit?
Odesláno 24. února 2012 13 let A co je to vlastne za box ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.