Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

No, otázkou je, zda kvůli Horizon Go něco pořizovat, když za chvíli skončí. Nebude lepší počkat s čím přijde Vodafone?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Nehledě na to, že aplikace pro Android TV v Česku není dostupná.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Mam MECOOL KM9 Pro a zatial spokojnost.

Horizon TV tam fachci v pohode.

Tiez nema problem s inymi streamovacimi sluzbami. Okrem Netflixu - tam je nejaky problem s certifikaciou Widewine a preto ho na tomto boxe nepustis.

Myslim oficialnou cestou.

Odesláno

Mám TX9 Pro z Ali a Horizon v pohodě.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

@Marek-26 - Vycházel jsem z fotografie toho MECOOL KM9, na kterém je natištěno "ANDROIDTV". Ale možná je tam klasický, nevím.

Já mám X96 MAX, HGo používám (občas). Funguje normálně, jen to ovládání myší není to pravé ořechové, hlavně posouvání v EPG je dost uživatelsky nepříjemné. Přeci jen je aplikace dělaná na prsty. Místo klasické myši lze samozřejmě použít ovladač s funkcí "AirMouse".

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Asi nejlepsi volbou v Cechach je zrcadlit HorizonGo z telefonu (tabletu) do TV pres chromecast apod. Hlavne pohodlnost dotykoveho ovladani je super...

Jinak kdysi jsem pouzival GeekBox s androidem a HGO fungoval normalne.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Mám věc jménem Tesla MediaBox X700 pro a jede mi tam vše co jsem zkoušel včetně Horizon Go i jiných tv. On je to vpodstatě mobil v krabičce s anténkou, síťovou kartou, digitálním zvukovým výstupem a HDMI (po kterém se umí zapnout s přepnutím vstupu televize). Celé to pohání Android 8. 

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague