Odesláno 26. ledna 2020 5 let Ahoj, mátě někdo nějaké doporučení nebo něco vyzkoušeného ? Zvažoval jsme např: MECOOL KM9 Pro (https://www.aliexpress.com/item/33043632023.html) Beelink GTmini-2 (https://www.aliexpress.com/item/4000300180964.html) či něco podobného. Díky Upraveno 26. ledna 2020 5 let uživatelem Raiju
Odesláno 26. ledna 2020 5 let No, otázkou je, zda kvůli Horizon Go něco pořizovat, když za chvíli skončí. Nebude lepší počkat s čím přijde Vodafone? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. ledna 2020 5 let Nehledě na to, že aplikace pro Android TV v Česku není dostupná. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 27. ledna 2020 5 let @beepee v odkazec jsou Android boxy. Tam někdy jde z normálního Play Store nainstalovat normální aplikaci pro telefony a tablety. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. ledna 2020 5 let Mam MECOOL KM9 Pro a zatial spokojnost. Horizon TV tam fachci v pohode. Tiez nema problem s inymi streamovacimi sluzbami. Okrem Netflixu - tam je nejaky problem s certifikaciou Widewine a preto ho na tomto boxe nepustis. Myslim oficialnou cestou.
Odesláno 27. ledna 2020 5 let Mám TX9 Pro z Ali a Horizon v pohodě. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 28. ledna 2020 5 let @Marek-26 - Vycházel jsem z fotografie toho MECOOL KM9, na kterém je natištěno "ANDROIDTV". Ale možná je tam klasický, nevím. Já mám X96 MAX, HGo používám (občas). Funguje normálně, jen to ovládání myší není to pravé ořechové, hlavně posouvání v EPG je dost uživatelsky nepříjemné. Přeci jen je aplikace dělaná na prsty. Místo klasické myši lze samozřejmě použít ovladač s funkcí "AirMouse". 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 28. ledna 2020 5 let Asi nejlepsi volbou v Cechach je zrcadlit HorizonGo z telefonu (tabletu) do TV pres chromecast apod. Hlavne pohodlnost dotykoveho ovladani je super... Jinak kdysi jsem pouzival GeekBox s androidem a HGO fungoval normalne. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 28. ledna 2020 5 let Mám věc jménem Tesla MediaBox X700 pro a jede mi tam vše co jsem zkoušel včetně Horizon Go i jiných tv. On je to vpodstatě mobil v krabičce s anténkou, síťovou kartou, digitálním zvukovým výstupem a HDMI (po kterém se umí zapnout s přepnutím vstupu televize). Celé to pohání Android 8. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 28. ledna 2020 5 let @Medvěd Jede tam i Netflix ? Dle recenzí nefunguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.