Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Konec přepínání na ČT HD, od 1. března bude jen samostatná ČT 1 HD

Česká televize bude ve vysokém rozlišení obrazu šířit už jen výhradně svůj první program. Od 1. března se současný kanál ČT HD, na kterém se střídaly pořady programů ČT 1, ČT 2 a ČT 4, změní na ČT 1 HD a stanice nabídne shodný program s klasickou Jedničkou. "Úprava znamená pro diváky především zpřehlednění. Z ČT HD se tak prakticky stane ČT 1 HD," sdělila mluvčí ČT Michaela Fričová.

Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/konec- ... n-ct-1-hd/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Sláva, konečně bude jasno, co uvidíme a zmizí to hloupé přepínání v průběhu vysílání jednoho pořadu.

Odesláno

Ale musíme zapomenout na sportovní přenosy v HD (snad ne i Olympiadu) :oops:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

No to je tedy "paráda" a co takhle sportovní přenosy, které byli vysílány v HD ???? Proboha vždyť je to krok zpátky, že mě top ale va naší "banánové " republice nepřekvapuje....

Odesláno

Prepinani je jen drobnost mnohem blbejsi je to, co tu padlo, ze uz nebudou prenosy ct4ky v HD :(

Odesláno

To je velmi relativní.

Mě rozhodně Sport v HD nechybí. Možná mému tělu chybí sport jako takový, ale to s HD nemá nic společného. :)

Spíš to beru jako krok k tomu, že časem se dožijeme i ČT2 a ČT3 v HD. Samozřejmě pro Sportu chtivé i ČT4 HD. :D

Odesláno

no budte radi - aspon budete mit vice serialu a debat v hd - na nejaky sport v tv se vyprdnete - je to k nicemu - kdo chce sportovat at jde a necumi na nejakou tv doma z postele - sport do tv nepatri

Odesláno

Místo sportu debaty v HD?Jestli si tohle myslel vážně,tak si asi "vystudoval" VUML.A to říkám jako aktivní sportovec...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

No, tak koukat se ve vysokém rozlišení na chemika Kalouska, jak nám vysvětluje něco o ekonomii, a nebo ve vysokém rozlišní sledovat, jak z vrchu na nás výhružně kyne ukázováčkem jeho Veličenstvo president a kárá nás, že neumíme vůbec nic .............. já tedy nevím......... :D

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Já jenom doufám, že se jednou dožiju stavu, kdy budou VŠECHNY programy v HD...

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague