Odesláno 29. února 2012 13 let Proč mám vždycky pocit, že do vedení těchto společností se dostávají úplní "analfabeti". Proč mám čučet na např. poštu pro tebe v HD a nebo na vyžrané politiky v HD ??? Vždyť tohle je absolutní krok zpátky. To se tedy opravdu ČT předvedla. Škoda mluvit v tom našem "absurdistánu"
Odesláno 1. března 2012 13 let Nevím jestli to s tímhle souvisí, ale včera se mi aktualizoval software, a následně došlo k upgrade kanálů. No a od té doby mám jen CT HD (CT1) - CT4, CT24, CT2 chybí. Mám HD PVR box. U synů v pokoji je starý set top box (stříbrný z e zeleným kolečkem) a tam k žádné změně nedošlo. Věděl by někdo co s tím, jak vrátit či naladit na HD zpět kanály CT ? Děkuju za odpovědi, Jana
Odesláno 1. března 2012 13 let Autor Tovarni nastaveni a naladit znovu. U me take probehla aktualizace kanalu, ale vse je OK. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. března 2012 13 let Tak jsem dala tovární nastavení a chce to po mně " Input CA PIN CODE" ... Odkud ho mám vzít ? Díky
Odesláno 2. března 2012 13 let Spousty lidí nadává, ale já bych to tak tragicky neviděl. Sice jsme se dostali z bláta do louže, ale progres tu je. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. března 2012 13 let ČT HD skončila, ať žije ČT 1 HD? A na fotbalové Euro v HD kvalitě zapomeňte Co takhle kdyby to byla inspirace pro UPC a zařadili třeba německou ARD v HD rozlišení kde bude určitě i Euro... ale to bych chtěl asi moc když už rok nic v HD nepřidali
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.