Odesláno 27. února 2012 13 let Dobrý den, prosím, stává se mi, že když nahraju vcelku několik hodin záznamu do mpg souboru tak zvuk je pouze v první části souboru. Např. u více jak 3 hodinového záznamu je zvuk pouze např. v prvních 55 minutách. Jako nahrávací zařízení používám USB AVerTV TwinStart, který má dva DVB-T tunery, a jako nahrávací software používám "DV Scheduler". Nevím jestli je chyba v zařízení, v ovladači nebo třeba v kodecích. Možná to tu vůbec nepatří, ale nahrávám signál UPC tak přece jen trochu ano - co když má UPC u DVB-T vysílání občas výpadky zvuku (?) - nevím. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 28. února 2012 13 let A není ti divné, že ten výpadek zvuku vždycky příjde v okamžiku, kdy nahráváš dlouhý pořad . Ve výpadku zvuku v signálu UPC bych to nehledal Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 28. února 2012 13 let Na fóru Tv Freak často přispívá zástupce Aver Media, poptej se tam: http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/13-DVB-T
Odesláno 28. února 2012 13 let Autor A není ti divné, že ten výpadek zvuku vždycky příjde v okamžiku, kdy nahráváš dlouhý pořad . Ve výpadku zvuku v signálu UPC bych to nehledal Samozřejmě, je mi to divné, ale co z toho má vyplývat? Výpadek signálu UPC beru jako úplně poslední možnost. Sám ještě nahrávám na DVD rekordér, kde se mi nikdy nic takového nestalo. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 1. března 2012 13 let Autor Tak přece jen existuje řešení. Je potřeba nahrávat ve formátu ts, protože tento formát je mnohem odolnější na případné chyby ve vstupních datech než formát mpg. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 1. března 2012 13 let No tak to je celkem logicky, protoze format TS, je ukladan jako cisty stream bez jakychkoliv dalsich uprav, kdezto MPG, uz musi PC v realnem case nejak upravovat a pak muzou vznikat chyby. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.