Návštěvník argoneus Odesláno 1. března 2012 Sdílet Odesláno 1. března 2012 Jsem jediny, u koho se to deje? Znicehonic mi kolisa ping na seznam mezi 7 ms a 140 ms. Modem i router jsou v poradku. Je to poznat hlavne v hrach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník loskatos Odesláno 3. března 2012 Sdílet Odesláno 3. března 2012 Nejsem na Praze 8, ale Vrsovice (Ruska) a mam to stejne. Hry nehraju, ale ta latence je silena. Projevuje se to i nenactenim (nedonactenim) stranek. V kazdem pripade je to peklo.. Mám mít 50/5 a mám tohle: A to stabilita zrovna teď vyšla 28%, což je skvělej výsledek (na poslední dny) většinou je to spíš kolem 5% :-// :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. března 2012 Sdílet Odesláno 4. března 2012 máš mít aspoň 60/6, ale hlavně bys měl měřit lepším způsobem a už vůbec se nezabejvat nějakou stabilitou na rychlost.cz, kde to je permanentně přetížený... např. moje připojení je naprosto stabilní a výchylky sou jenom v řádu jednotek Mb/s nad 90 v obou směrech, což mám pečlivě oveřený měřením na ftp, přesto sem dosáhnul stability jenom 68% a hodnoty v obou směrech sou zoufalý... speedtest.net od centelu v praze nebo od upc v brně měří někdy na několikátej pokus relativně spolehlivě... a taky doporučuju jenom na měření rychlosti používat explorer, z nějakýho důvodu si s tim poradí nejlíp (např. chrome dosahuje vyššího downloadu, ale nižšího uploadu na rychlost.cz)... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník loskatos Odesláno 4. března 2012 Sdílet Odesláno 4. března 2012 Mas pravdu, mam 60/6. Jinak vim, ze test na rychlost.cz neni nic moc, ale ten udaj o stabilite mam bezne kolem 80 (kdyz je vse v poradku). Takze skutecne o necem vypovida. jinak programem winmtr jsem na 290 paketech mel ztratovost 1 (max, kamkoliv). Ted sem na telefonu, ale dam sem jeste test z IE a jineho merice. Tady je. Na 60/6 je ten down pěkná bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.