Odesláno 8. března 2012 13 let chytrý to moc neni, už kdysi se to předělávalo do původního stavu, protože to zdražovalo instalaci v porovnání s konkurencí - v ceníku byla taky nějaká pořádná palba za instalaci, ale reálně to bylo za korunu... v upc se nějakej *** nudí, tak vymejšlí kraviny tady je papírový porovnání oproti původní nabídce... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. března 2012 13 let Autor Ono je potreba se na to divat tak, ze nabidka Starter za 150 + balicek zdarma byla jen docasna akce, protoze puvodni cena nabidky Starter byla prave tech 300 Kc a to jeste bez balicku navic, nyni je nabidka Klasik vlastne Starter+balicek News a pokud mate televizor s modulem a neporebujete STB od UPC, tak je to za cenu 250,- Kc. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. května 2012 12 let Vážení, také se zdražil poplatek za snížení služby a to na 300,-Kč. Takže mě donutili k tomu,že jsem poddal výpověď ze smlouvy a manželka se nahlásila jako nový zákazník. A teď mi sdělili,že na výpovědi nesouhlasí sklon podpisu a proto výpověď neakceptují.Myslím,že nemají žádného grafologa a ani nejsou bankovní sektror,takže si se zákazníky pohrávají. Pozor na to.
Odesláno 9. května 2012 12 let Blbe se zeptam, ale oni snad maji nejaky podpisovy vzor..? - - - CA modul OVA
Odesláno 9. května 2012 12 let předpokládám, že smlouvu kdysi někdo podepsal a ten někdo stejnym podpisem podepsal dopis s výpovědí a teď zřejmě někomu nepřijde úplně identickej - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. května 2012 12 let Vážení, také se zdražil poplatek za snížení služby a to na 300,-Kč. Takže mě donutili k tomu,že jsem poddal výpověď ze smlouvy a manželka se nahlásila jako nový zákazník. A teď mi sdělili,že na výpovědi nesouhlasí sklon podpisu a proto výpověď neakceptují.Myslím,že nemají žádného grafologa a ani nejsou bankovní sektror,takže si se zákazníky pohrávají. Pozor na to. Nemáš škudlit a naopak máš zajít k notáři a nechat podpis ověřit.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.