Slamb Odesláno 8. března 2012 Sdílet Odesláno 8. března 2012 chytrý to moc neni, už kdysi se to předělávalo do původního stavu, protože to zdražovalo instalaci v porovnání s konkurencí - v ceníku byla taky nějaká pořádná palba za instalaci, ale reálně to bylo za korunu... v upc se nějakej *** nudí, tak vymejšlí kraviny tady je papírový porovnání oproti původní nabídce... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. března 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. března 2012 Ono je potreba se na to divat tak, ze nabidka Starter za 150 + balicek zdarma byla jen docasna akce, protoze puvodni cena nabidky Starter byla prave tech 300 Kc a to jeste bez balicku navic, nyni je nabidka Klasik vlastne Starter+balicek News a pokud mate televizor s modulem a neporebujete STB od UPC, tak je to za cenu 250,- Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Vážení, také se zdražil poplatek za snížení služby a to na 300,-Kč. Takže mě donutili k tomu,že jsem poddal výpověď ze smlouvy a manželka se nahlásila jako nový zákazník. A teď mi sdělili,že na výpovědi nesouhlasí sklon podpisu a proto výpověď neakceptují.Myslím,že nemají žádného grafologa a ani nejsou bankovní sektror,takže si se zákazníky pohrávají. Pozor na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Blbe se zeptam, ale oni snad maji nejaky podpisovy vzor..? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 předpokládám, že smlouvu kdysi někdo podepsal a ten někdo stejnym podpisem podepsal dopis s výpovědí a teď zřejmě někomu nepřijde úplně identickej Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. května 2012 Sdílet Odesláno 9. května 2012 Vážení, také se zdražil poplatek za snížení služby a to na 300,-Kč. Takže mě donutili k tomu,že jsem poddal výpověď ze smlouvy a manželka se nahlásila jako nový zákazník. A teď mi sdělili,že na výpovědi nesouhlasí sklon podpisu a proto výpověď neakceptují.Myslím,že nemají žádného grafologa a ani nejsou bankovní sektror,takže si se zákazníky pohrávají. Pozor na to. Nemáš škudlit a naopak máš zajít k notáři a nechat podpis ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.