Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nic to nemění na tom, že volně ložený kabel se může našťípnout, zlomit atd. a pak vzniká rušení do sítě což jsou technici a sousedi určitě rádi. Proto se doporučuje co nejkratší kabel od zásuvky k modemu. Pokud se dá do lišty nebo přichytí ke zdi, mělo by to být OK.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

To se ale bavíš o něčem úplně jiným. Vzdálenost kabelu nijak nesouvisí s mechanickým poškozením. Třeba já mám doma zásuvku na druhý straně bytu (modem 3m od ní) a kabel k té zásuvce vede zcela volně celým bytem pod kobercem (ještě z dob KabelNetu), takže se může poškodit úplně stejně, jako kdyby byla zásuvka u vstupních dveří bytu a z ní šel kabel přes celej byt k modemu.

• Po letech...
Odesláno

Nedavno sa mi zlomil koaxial kabel na defaultnom UPC routri. Po precitani diskusie by som mal teda kupovat drahsi a kratsi? Mozete mi dat odkaz na odskusane/dobre kable, ktore budu dobre fungovat s vychodzim upc routrom?

Odesláno

Zkrátit, dát novou koncovku. Nebo si nechat udělat celý nový kabel i s koncovkama, např. firma OMKO na Kaštanové.

Odesláno

No taky zalezi kolik potrebujes metru toho kabelu.

Ty hotove kupovane budto nestoji za nic, nebo kdyz jsou kvalutni tak jasou zase dost drahe, tazke jak rika Yabaka lepsi je vyrobyt si vlastni kabel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ten kabel staci kratky, teraz ma mozno 30cm. Akurat si netrufam ho sam skracovat, nemam ani koncovku ani neviem ako sa to robi + je to jediny kabel, ktori teraz aspon ide (inac nie je zlomeny kabel, ale koncovka nedrzi). Možno zajtra zbehnem do toho OMKO, ak mi tu adresu nacita. Diky za rady!

• po měsících...
Odesláno

Zdravím, chcem sa len spýtať. Bývam v podnájme, mám do izby natiahnutý koaxiál s medeným stredovým vodičom a aj tie vlákna sú medené. Bude sa dať prosím Vás využiť na pripopjenie modemu? Je taký koaxiál kvalitný?

Odesláno

Spíše by bylo dobré napsat, jesli na tom kabelu nejsou nějaké popisky. Takhle se dá těžko určit co je to za kabel a zda je kvalitní

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tiež mi to napadlo, ale to som už nebol pri pc :wink: je na ňom: 75 OHM COAXIAL CABLE 029M 0911141122

Odesláno

Jestli je středovej vodič lícna a ne plnej drát, tak to rovnou hoď do popelnice.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague