Marek-26 Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Nic to nemění na tom, že volně ložený kabel se může našťípnout, zlomit atd. a pak vzniká rušení do sítě což jsou technici a sousedi určitě rádi. Proto se doporučuje co nejkratší kabel od zásuvky k modemu. Pokud se dá do lišty nebo přichytí ke zdi, mělo by to být OK. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 To se ale bavíš o něčem úplně jiným. Vzdálenost kabelu nijak nesouvisí s mechanickým poškozením. Třeba já mám doma zásuvku na druhý straně bytu (modem 3m od ní) a kabel k té zásuvce vede zcela volně celým bytem pod kobercem (ještě z dob KabelNetu), takže se může poškodit úplně stejně, jako kdyby byla zásuvka u vstupních dveří bytu a z ní šel kabel přes celej byt k modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lucas03 Odesláno 13. ledna 2016 Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Nedavno sa mi zlomil koaxial kabel na defaultnom UPC routri. Po precitani diskusie by som mal teda kupovat drahsi a kratsi? Mozete mi dat odkaz na odskusane/dobre kable, ktore budu dobre fungovat s vychodzim upc routrom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 13. ledna 2016 Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Zkrátit, dát novou koncovku. Nebo si nechat udělat celý nový kabel i s koncovkama, např. firma OMKO na Kaštanové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. ledna 2016 Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 No taky zalezi kolik potrebujes metru toho kabelu. Ty hotove kupovane budto nestoji za nic, nebo kdyz jsou kvalutni tak jasou zase dost drahe, tazke jak rika Yabaka lepsi je vyrobyt si vlastni kabel. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lucas03 Odesláno 13. ledna 2016 Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Ten kabel staci kratky, teraz ma mozno 30cm. Akurat si netrufam ho sam skracovat, nemam ani koncovku ani neviem ako sa to robi + je to jediny kabel, ktori teraz aspon ide (inac nie je zlomeny kabel, ale koncovka nedrzi). Možno zajtra zbehnem do toho OMKO, ak mi tu adresu nacita. Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Goro Odesláno 11. prosince 2016 Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Zdravím, chcem sa len spýtať. Bývam v podnájme, mám do izby natiahnutý koaxiál s medeným stredovým vodičom a aj tie vlákna sú medené. Bude sa dať prosím Vás využiť na pripopjenie modemu? Je taký koaxiál kvalitný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 11. prosince 2016 Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Spíše by bylo dobré napsat, jesli na tom kabelu nejsou nějaké popisky. Takhle se dá těžko určit co je to za kabel a zda je kvalitní Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Goro Odesláno 11. prosince 2016 Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Tiež mi to napadlo, ale to som už nebol pri pc je na ňom: 75 OHM COAXIAL CABLE 029M 0911141122 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 11. prosince 2016 Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Jestli je středovej vodič lícna a ne plnej drát, tak to rovnou hoď do popelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.