Odesláno 6. května 2005 19 let Jaky pouzivate doma router (pokud nejaky mate)? Na trhu je docela dost typu, kazdy rika neco jineho a tak jsem se chtel zeptat na nejake osobni zkusenosti. Hlavne bych si rad koupil nejaky, ktery neni potreba kazdou chvili restartovat
Odesláno 9. května 2005 19 let je to sice AP s routerem, ale Asus WL-500 Ma ten Asus i Firewall? Jo a nekde jsem se docetl, ze s nejakou novou verzi firmware umi neco jako bandwith shaping, pridelovani sirky pasma podle IP adres. To by me dost zajimalo.
Odesláno 13. května 2005 19 let Tak jsem nakonec zjistil, ze spoustu funkci nepotrebuju a koupil ten Edimax BR-6104K Mam ho 3 dny a uz stihnul jednou vytuhnout.... Uvidim co rekne upgrade firmwaru.
Odesláno 14. května 2005 19 let mam doma wifi variantu tohodle Edimaxe a uplne bez problemu, naprosto v pohode.
Odesláno 21. června 2005 19 let Mám BR-6104K a chrochtám si. Výborná věcička. Jen mě mrzí, že nemám tu novější verzi (tuším že BR-6104S), která má ještě o fous rozšířený síťový služby. Ale Edimax doporučuju.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.