Návštěvník eMeF Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 Mohl byste nekdo pls se sluzbou Internet Fiber Power 60 proverit rychlost downloadu na teto adrese http://vpn-in24.reliablehosting.com/connection-test.htm ? Je to mereni rychlosti v NY, US. Jsem pripojeny pres VPN do US a mam zkusenosti, ze udavana rychlost u ISP je relevantni pro pripojeni v ramci CR, do zahranici byva mohem nizsi. Uvazuju o prechodu k UPC a chtel bych si overit jak to slape:) Napiste prosim rychlost dovnload, rychlost upload a obec, kde se nachazite. Predem diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 S 10/1 Mb internetem od UPC jsem ted nameril 3600/640 Kbps. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 13625kbps/566kbps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 S 10/1 Mb internetem od UPC jsem ted nameril 8033 Kbps /536 Kbps. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 Down: 14845 kbps Up: 583 kbps Ryhlost: 60/6 Lokalita: Sokolov Podle mne za tuhle hrůzu nemůže UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 Čas od času si testuju D/U za velkou louži. Na jaře loňského roku, kdy UPC pohltilo velkou českou páteřní síť (skleróza, nemohu si vzpomenout), se rychlosti i pingy do zámoří a i např. do Londýna podstatně zvýšily, přesto jsou naměřené výsledky zde uváděné většinou typické, ale také se dost odlišují dle té které velké aglomerace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. března 2012 Sdílet Odesláno 18. března 2012 Vzhledem k rychlostem uploadu bych rekl ze tento server jako testovaci asi nebude zrovna nevhodnejsi, pul megabitu je dost malo na nejake maximum. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eMeF Odesláno 19. března 2012 Sdílet Odesláno 19. března 2012 Diky moc vsem za info. Je to podstatne rychlejsi nez me cca 2500 Kbps pri deklarovanych 25/10, ale bohuzel v me lokalite je internet od UPC nedostupny:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ondrej_mikle Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Mam asi 2 mesice podobny problem. Speedtest.net po CR da tech 25 MBps co mam zaplacenych, ale do USA je to bida, max 4 Mbps, typicky 2 Mbps. Je to dost oser stahovat 3 GB zalohu databaze z USA serveru s rychlosti 2 Mbps nebo klonovat vetsi git repozitar (treba Android Open Source Project - 11 GB). Z jakekoli jine site (treba v praci) to jede bez problemu. Chybu maji nekde v routovani, protoze pres IPv6 tunel mi ze stejneho UPC pripojeni na stejne servery v USA jede deklarovanou rychlosti ~25 MBps. Ale hlavne ze nekolikrat do mesice jejich telemarketer otravuje s nabidkami sluzeb a posilaji spamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Tak sem hod vypis trasy at mame predstavu kudy to jde, treba postupne na neco prijdem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.