Návštěvník Dandys74 Odesláno 23. března 2012 Sdílet Odesláno 23. března 2012 Zdravím Můžete mi potvrdit, či vyvrátit toto tvrzení? Mám na mysli to zpomalení ostatních zařízení. Část od 1:15 až 1:40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2012 Sdílet Odesláno 23. března 2012 http://www.upc.cz/internet/wifi-modem-ed3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. března 2012 Sdílet Odesláno 23. března 2012 Ano, je to tak. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 23. března 2012 Sdílet Odesláno 23. března 2012 A víte někdo důvod? Protože každej blbej modem za pár korun s kterým jsem se kdy setkal zvládal připojit zařízení s různými rychlostmi naprosto v pohodě aniž by zpomaloval ty ostatní... Nějaké řešení, kromě výměny wifi za rychlejší, existuje? Máme doma 3 ntb, 2x s n a 1x s g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. března 2012 Sdílet Odesláno 23. března 2012 Pokud router v danou chvily komunikuje s nejakym zarizenim na pomalejsim standartu G, tak nemuze v te chvily s ostatnimi komunikovat v Nku, ale pouze take v Gecku, to se tyka obecne vsech routeru. Reseni je prikoupit si USB wifi adapter s Nkem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2012 Sdílet Odesláno 24. března 2012 A víte někdo důvod? Protože každej blbej modem za pár korun s kterým jsem se kdy setkal zvládal připojit zařízení s různými rychlostmi naprosto v pohodě aniž by zpomaloval ty ostatní...Nějaké řešení, kromě výměny wifi za rychlejší, existuje? Máme doma 3 ntb, 2x s n a 1x s g. Řešením je TDMA/AirMax, takže místo WiFi routeru dát router normální a za něho WiFi AP s uvedenou technologií. Ovšem v domácích podmínkách bych to asi vůbec neřešil, navíc i N-ková rychlost pořád silně kulhá za propojení kabelem, který je zdaleka nejlepší a nejspolehlivější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 24. března 2012 Sdílet Odesláno 24. března 2012 To je sice pravda "navíc i N-ková rychlost pořád silně kulhá za propojení kabelem" ale dovedete si představit v obýváku další 3 kabely k ntb s dvěma malými dětmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2012 Sdílet Odesláno 24. března 2012 Dovedu si to představit naprosto v pohodě - hlavně v momentě, kdy jsou NB někde trvale umístěny a obvykle k nim stejně vede napájecí kabel, USB k tiskárně apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 24. března 2012 Sdílet Odesláno 24. března 2012 Buď nemáš děti nebo představivost... Napájecí kabely jsou poněkud slabší a ohebnější a daj se na čas odpojit, ani manželce ani mému tří letému synovi nevysvětlíš, že musej tahat krom napájecího ještě síťovej kabel. Obzvlášť když s tím oba pendlují sem a tam. Tiskárnu apod. neřešim, na to máme stolní PC v jiném pokoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. března 2012 Sdílet Odesláno 24. března 2012 Děti už mám pravda poněkud odrostlejší, ale nikdy nebyl problém ani v době, kdy jim bylo tolik co uvádíš. Pokud jde ještě o tu rychlost, tak si teď uvědomuju, že jsem měl doma párkrát připojenej netbook s 802.11n (aktualizace všeho možnýho) a souběžně i mobil s 802.11g (kvůli VoIP) a ten netbook vykazoval rychlost stále stejnou (down kolem 40Mbps v průměru). Možná se s tím TP-Link TL-WR1043ND někam vypořádával sám o sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.