Odesláno 26. března 2012 13 let Dobrý den, prosím o radu ohledně UPC TV na Samsung Smart TV. Mám Smart TV Samsung UE40D7000 s CI+ slotem a CA modulem a kartou od UPC. Po každém zapnutí TV se na obrazovce objeví hláška "Nabidka CI - Overeni uspesne", která evidentně oznamuje, že jsem oprávněn sledovat svojí kabelovou televizi. Ovaldačam lze najet na tlačítko "Zavřít" a dialogového okna se zbavit, nebo musím vyčka cca 30 vteřin, než zmizí sama. Nevíte někdo zda se dá nějak nastavit (pravděpodobně někde v TV) aby s tato hláška neobjevovala? Díky. Quido
Odesláno 26. března 2012 13 let Něco podobného jsem zde už četl, údajně to má mít souvislost s CAM s novým rozhraním CI+, nevím, tento problém neznám.
Odesláno 26. března 2012 13 let Mám totožnou TV - UE40D7000 a toto se mi neobjevuje. Mám CAM od Licy - staré CI (bez plus), takže tím to možná může být. Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 27. března 2012 13 let Pokud vím, tak tohoto se zbavit nedá. A nemusíš čekat, až okno samo zmizí, stačí potvrdit na ovladači.
Odesláno 27. března 2012 13 let Ano, tohle je opravdu jedna nepříjemná vlastnost CI+ modulu a vypnout se to nedá. Inovace CI byla bohužel vytvořena v zájmu vysílatelů a nám uživatelům je pouze pro zlost.
Odesláno 27. března 2012 13 let Dobrá správa je, že keď začnú používať ochranu CI+, tak nám pôjdu všetky programy, ale tým s CI modulom len tie bez ochrany.
Odesláno 27. března 2012 13 let A která je ta špatná zpráva? Pokus se to trochu rozvést, jaká ochrana, jaká jiná omezení můžeme očekávat?
Odesláno 27. března 2012 13 let Dobrá správa je, že keď začnú používať ochranu CI+, tak nám pôjdu všetky programy, ale tým s CI modulom len tie bez ochrany. Pokud není TV s CI+ tak nepůjdou ty programy se zvýšenou ochranou Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.