Odesláno 9. května 2005 19 let Dobrý den, přemýšlím o Turbu 1000. Je opravdu garantovaná, jaké mate s tím zkušenostii v Otrokovicích a okolí? Díval jsem se dnes na jejich stranku a nikde tam nepíšou jaké je tam omezení. Moc Karnevalu nevěřím. Po mé zkušenosti z kabelou televizí. Jak pořad zdražovaly a úroveň žadná. Děkuji
Odesláno 9. května 2005 19 let Rychlost je garantovana a i realne se pohybuje kolem teto hranice. Vsechny dalsi informace najdes ve formatu PDF na strankach Karnevalu v sekci Ke stazeni - Ceniky - Ceník Internetových služeb pro domácnosti (TURBO) - Fair usage policy A take spoustu zkusenosti se sluzbamy na tomto foru. Myslim ze se nemas ceho obavat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. května 2005 19 let Mám interfernet od Karnevalu od začátku prosince minulého roku, na Trávníkách je to v pohodě. Technicky až na nějaké výpadky při zavádění služby O.K. ale mám špatné zkušenosti s vyučtováním služeb...
Odesláno 9. května 2005 19 let Já jsem ze Zlína a jsem spokojen velmi moc! Žadné problémy nemám ani technické ani platební
Odesláno 10. května 2005 19 let Je opravdu garantovaná Ano je garantovana, ale jen dokud neprekrocis limit a jen v ramci site karnevalu -> do internetu to tolik jet nemusi a mas smulu nemluve o tom ze nelze najednou mit na plno upload i download
Odesláno 10. května 2005 19 let Nesmysl, garantovana je kamokoliv do internetu (rychlost se omezuje primo v kabel. modemu), po prekroceni datoveho limitu a omezeni na nizsi rychlost, jiz ale garantovana neni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. května 2005 19 let Problem nastane tehdy, pokud nastanou potížě např. u firem, zajišťujících připojení do internetu, spíše evropy. Např (interoute.net). V tomto případě si pak nejsem jistý zda jde o porušení "jakýchsi" všeobecných podmínek ze strany Karnevalu, popřípadě nemáte právo si někam stězovat )
Odesláno 10. května 2005 19 let S uctovanim bohuzel Karneval obcas problemy myva, viz. historie tohoto fora. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. května 2005 19 let Nesmysl, garantovana je kamokoliv do internetu (rychlost se omezuje primo v kabel. modemu), po prekroceni datoveho limitu a omezeni na nizsi rychlost, jiz ale garantovana neni. hmm a jak chces garantovat rychlost kamkoli?Vem si, že server bude viset na 128kb lajne, jak ti to asi pojede? ....Prostě jsi řekl dobrou kravinu... Garance rychlosti platí jen v rámci sítě a měří se pouze na vlastním počítadle na muj.karneval !
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.