Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dneska se zdražuje všechno, takže tady už mě taky snad nic nepřekvapí.

• po měsících...
Odesláno

Mně zdražili televizi základ o 31 Kč , mám ale smlouvu na částku, tak jim nedám n ic navíc, to raději vypovím smlouvu :x

Odesláno

Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ono stačí zavolat na klientské centrum, nechat se přepojit k výpovědní lince a dohodnout nové podmínky. Na internet se dává běžně sleva 35%.

Odesláno

Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?

Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.

Odesláno

Výpověď bez sankcí jsi mohl uplatnit hned po tom, co fa UPC oznámila změny. Teď už je ta lhůta pryč.

Odesláno

Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Odesláno
Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?

Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních.

Máte smlouvu na dobu určitou? To slyším prvně, vždy se uzavírají smlouvy na dobu neurčitou.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague