Návštěvník Hubert Odesláno 19. dubna 2012 Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Dneska se zdražuje všechno, takže tady už mě taky snad nic nepřekvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. července 2012 Sdílet Odesláno 8. července 2012 Mně zdražili televizi základ o 31 Kč , mám ale smlouvu na částku, tak jim nedám n ic navíc, to raději vypovím smlouvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. července 2012 Sdílet Odesláno 9. července 2012 Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zordix Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ono stačí zavolat na klientské centrum, nechat se přepojit k výpovědní lince a dohodnout nové podmínky. Na internet se dává běžně sleva 35%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2012 Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne? Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. srpna 2012 Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Výpověď bez sankcí jsi mohl uplatnit hned po tom, co fa UPC oznámila změny. Teď už je ta lhůta pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. srpna 2012 Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Zrejme mas nejakou slevu a ta od cervence plati jen pro tv nabidku a ne pro koncove zarizeni (STB), proto to male zdrazeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník CTA3 Odesláno 31. října 2012 Sdílet Odesláno 31. října 2012 Mildo, taky koukám, že platím asi o 36,- za TV více a koukám, že i za pronájem settopboxu mám 49,-. Ale smlouvu mám na dobu určitou, tak s výpovědí asi hrozit nemůžu, ale když mám zase ve smlouvě danou částku, tak by snad s ní hýbat neměli, ne?Vyznat se taky v těch jejich vyúčtováních. Máte smlouvu na dobu určitou? To slyším prvně, vždy se uzavírají smlouvy na dobu neurčitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.