Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobry den tak jsem si poridil internet od UPC 120 Mb ale nebezi tak jak by melo jen tak 79-85 Mb prosim poradte co stim.Dekuji Svoboda

Odesláno

V prvé řadě si důkladně přečíst příspěvky týkající se rychlosti. Při dalších případných nejasnostech pokud možno přesně a obšírněji formulovat dotaz, ve kterém bude mj. uveden typ, způsob, lokalita a množství připojených zařízení. Křišťálové koule jsou momentálně úzkým profilem...

Odesláno

Pripojeni je Mělník kabelem od UPC pres modem cisco epc 3208 je pripojen jen notebok Toshiba satelite A200 1YW.

Odesláno

Viděl bych to, že máš pouze 100Mbits sítovku, která tahá přesně jak píšeš.

Zjistíš to podlě mě na modemu Cisca, takhle to mam u EPC3925.

100Mbits - oranžová

1000Mbits - zelená

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Cisco 3212 se chová stejně, 100Mb/s oranžová, 1000 Mb/s zelená. U 3208 nevím, ale asi stejně.

Odesláno

Tak mate pravdu na modemu blika link oranzova takze je ta sitovka pomala to abych sehnal jinou a by to chodilo tak jak ma.Ale bude problem v tom zda se da na netoboku Toshiba vubec vymenit.

Odesláno

NB jsem ještě nerozebíral, ale nejspíš je integrovaná na základní desce. Možná by se to dalo řešit externí siťovkou, ale pro praktické použití je rychlost, kterou udáváš, zcela dostatečná a případná investice by nemusela přinést očekávaný efekt Přečti si stížnosti těch, co chtějí za každou cenu používat WiFi (třeba s modemem Cisco 3925).

Odesláno

Ok diky moc za radu podivam se ale ja jsem pripojen kabelem pres WiFi se nepripojuji ale presto diky.

Odesláno

to máš tak historickej notebook? radši si ověř, jestli ta síťovka je skutečně jenom 100Mb/s, občas může docházet k chybný detekci...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

ok pokusim se to nejdrive zjistit a pak to budu resit.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague