Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No jo, ale to ty tarify byly v ceníku a neobesílali se takto klienti :-) tady to opravdu vypadá, že dojde k nahrazení původních tarifů novými :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Je to možný, ale vzhledem k tomu, že nikde v ceníku není uvedený, že by vydáním toho novýho pozbýval platnost ten dřívější, tak ty tarify můžou klidně zachovat. Ale pochopitelně taky nemusí, to je jasný.

Odesláno

No já myslím, že by je jinak zachovat museli v ceníku jako ty úplně historický, které tam jsou.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Osobně souhlasím s názorem,že když není uvedeno že straé tarifi ukončují platnost,tak lidem jako já zůstanou v platnosti 'podle toho na jak dlouho uzavřeli smouvu).Osobně nevěřím,že by mi UPC samo od sebe navýšilo rychlost z 10mb na 30mb jen tak.A to že nejsou napsaný v ceníku nic neznamená.My využívám na Tv nabídku Supreme,kterou taky už v ceníku nekolik měsíců nenajdete, a po mém dotazu na UPC mi bylo řečeno že pro mě se nic nemění.

Odesláno

Jenomže supreme v ceníku stále je :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Z výše uvedených příspěvků je zřejmé, že mezi zákazníky UPC je mnoho nejasností o poskytování služeb od 1. 5. 2012 a o jejich cenách. Podrobné informace lze najít zde: Změny od 1.5.2012, doplňkové nabídky digitální kabelové televize - http://www.upc.cz/pdf/UPC_Informace_nov ... 120501.pdf

Ceník služeb UPC Česká republika, s.r.o. platný od 1. 5. 2012 - http://www.upc.cz/pdf/Cenik_UPC_platny_od_20120501.pdf

Odesláno

A to zlevnění/zdražení, týká se to i balíčků?? Zatím se tady řeší rychlost/cena internetu. Nějak to nemohu najít. :shock:

Odesláno

V novém ceníku jsou balíčky stále za stejnou cenu :) takže asi tam se změny nechystají.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

No já teď mám Fiber 10 za 300 Kč, takže to,že bych mohl milostivě přejít na nový Fiber 30 za 500+50 Kč mně jaksi moc neláká. Pokud budu platit stejně a zvednou mi rychlost pak s tím nemám problém :-).

Odesláno

Tak jsem před 14 dny zasílal výpověď na UPC Fiber Power 10. Skončila sleva 299,- na rok. Ukecali mě na cenu 321,- na rok. Po shlédnutí nového ceníku jsem napsal dotaz na UPC. Zde je odpověď:

Dovolujeme si Vás informovat, že od 1. 5. 2012 zaniká tarif Fiber Power 10 a bude automaticky nahrazen Fiber Power 30 (rychlost až 30Mb).

Od 1. 5. 2012 také dochází ke zpoplatnění zapůjčeného zařízení na 49,- Kč měsíčně.

Celkové měsíční poplatky na Vašem klientském účtu se navýší o 49,- Kč.

V současné době je možné zakoupení nového modemu za 1299,- Kč.

Děkujeme Vám za spolupráci a Váš zájem o služby UPC.

Tzn. za 370 Kč mi nabízí 30/1 M. To si můžou strčit za klobouk. A každý rok se s nimi dohadovat na slevu.

Martin

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague