Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Já tedy nevím, ale všimli jste si toho slůvka " až " v ceníku ? Nevím, jestli to bylo i před tím, ale já bych si mohl klidně laicky vysvětlit toto slůvko tak, že to může někdy běžet "až " těch 30 mb, ale když tomu tak nebude,tak je to asi taky podle toho v pořádku nebo se pletu ? To by byla pěkná sviňárna od nich... tohle už vážně nemá cenu komentovat tohle neni adsl - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Ale jo, to slovíčko "až" jste tam měli už u 10 Mbitu. Prostě to tam UPC má standardně. Časem si to sedne a pokud ne, tak klidně reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 tak sluvko az maji snad vsichni provideri internetu, dulezite je koukat na garanci a UPC ma garance docela slusne dane (neni to nic moc, ale rozhodne se najdou operatori, kteri garantuji treba na 10Mb 256Kb apod, mimochodem jim uklada garantovat rychlost zakon). UPC ma na mem 50Mb garanci 32Mb, coz je rozhodne lepsi nez 256Kb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 a sme u toho zase jak chceš garantovat rychlost internetu? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak v Pribrami zatim porad jenom 10/1 i po restartu modemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Ale Slambe, o garantování Internetu (s velkým I) samozřejmě řeč nemůže být. Raděj jim znovu zopakuj, jak mají správně měřit rychlost svého připojení (a ta je garantovaná). Takže speedtest.net a ftp://mirror.karneval.cz/pub/ .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 to nemá cenu opakovat, ztráta času když ani nejsou schopný si to sami najít - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Ze me internet nejede udavanych 30 Mbit namisto puvodnich 10 Mb me az tolik neprekvapuje, to se dalo cekat, ale spis by me zajimalo kolik to ted frci tem, co predtim meli 25 Mb Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 co sem viděl jeden testovací vzorek (jednoho klienta) s původním 25M netem, tak už mu to taky jede 30 ani nevim, proč nepřešel na standardní třicítku... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Slamb: uprimne je mi jedno jak to UPC dela (obecne je mi jedno jak to delaji ostatni provideri), ja si za neco platim, tak to chi dostavat v takove mire, na jake jsme se dohodli. Nebo snad jdes do kramu a kupujes si pulku rohliku, pac se zrovna druha nepovedla, tak ji odrizli? Co platim, to chci dostat a jak to technicky resej, je mi putna, hlavne ze to dostanu. PS: ale existuje mnoho shaperu, mnoho monitorovacich sw a oni moc dobre vedi, kde je to na hrane a kde svoje sluzby lidi nikdy nedostanou a kde naopak je rezerva, nebudme najivni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky