Přejít na obsah

zmeny sluzeb od 1.5. 2012


homberg

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kema
I mě dnes přišla faktura a u intenetu žádná změna.Měl jsem 10/1 za 249kč na měsíc a modem za 0kč,a v dnešní faktuře žádná žměna pouze internet 30/1,ale cena zůstává 249 a modem zdarma.

 

Asi si to nechají doplatit příští měsíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno
jenom blázen nebo nevědomej uživatel by si kupoval samostatnej net za 800, když za 750 v tom má i televizi :lol:

a další dobrej vtip je kombinace 60M netu a tv klasik v nejprodávanějších službách za 700 :lol:

 

Nabídka 80 programů spolu se 120M netem je jistě zajímavá, leč pokud chci setrvat u Supreme, tak mně nic jiného, než platit net samostatně, nezbývá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Přesně tak i já využívám Supreme a tak musím platit net zvlášt a neexistuje žádný balíček.Naštěstí to mám kompenzovaný cenou Supreme z dvěma STB (na 2 televize) za 552kč + 247 net.Ale samozřejmě pokud by existoval nejaký balíček,který by zahrnoval Supremem a cena by byla ještě výhodnější tak bych nepohrdl,ale dost o tom pochybuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník cipisekcz
a1m má dobrý služby, to je snaživá společnost :)

To me prave zajima.Mas nejake informace ohledne teto firmy??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry guys but I cant write in Czech. Need to calm down after a call with the customer service center.

 

UPC is the ultime shite company - people, seriosly why are they cable monopoly?????

 

I signed contract in February, today understood that the prire was lifted by 50KC. The idiot on the hot line (that took them 25 mins to get through), told me to look into "vseobecne podminky" that they can do pretty much everything. I did so and asked why I was not informed about the change - and under which law they can charge me for something I have not agreed. This freak told me that probably the notification mail was lost. :twisted: everybody pays, this is normal and so on. Well, I told him how about if UPC changes suddenly the vseobecni podminky in your contract of employment and starts to f**k you in the a**? The call closed and so my intentions with UPC - sent them a cancelation email, if they lose it I will be more than happy to meet them in court.

 

Now I am writing this to express my concerns - until which year "twisting hands" policy will continue and untill when the custommer will be threated like a loser, desperate to use their services?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník gew

I would't say that a change of price for a service is something unusual. You get informed by an email about the change, and you have the possibility to terminate the contract if you do not agree with the change. If you did not received an information mail (I did), I'd assume the problem is on your side. Btw to terminate the contract you have to send them a signed letter, an email is not enough.

 

And btw they are not a monopoly, you can get internet/tv from many other companies :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

víceméně je to spíš pozitivní změna nabídky... místo 10/1 za 450+50 a 25/1,5 za 550+50 bude 30/1 za 500+50... spousta lidí bude mít 3x rychlejší stahování za příplatek 50 Kč a dalších dost lidí bude mít o 5 Mb/s rychlejší stahování o 50 Kč levnější :) jenom ten upload mohli nechat aspoň na těch blbejch 1,5 Mb/s, ale to neni žádnej dramatickej rozdíl...

60/6 za 600+50, to je s modemem zlevnění o 50 Kč, 120/10 za 800 zase o 50 Kč zdražení :) tam by mi spíš vadil pořád stejně šnečí upload, aspoň 20 by to mít mohlo... balček 120M+komfort teď vyjde úplně na stejný prachy včetně pronájmu modemu a CA modulu jako holej internet :)

 

áááá je vidět další odborník, viděl bych to na nastrčeného prodejce od této vypečené firmy. Čísla na papíře jsou furt jen čísla. Pokud to nefrčí (a to nepočítám se 100% rychlostí, jelikož to ani není možné), tak doufám, že budete mít alespoň hezký pocit nad čísly na papíře. A ještě hezčí pocit nad dalšími utracenými 50,- Kč. Používám měřič průběžného připojení k internetu a rozdíl je opravdu znát??????????? Nevidím jediné zrychlení (co se špiček týká i mimo ně)!!!! Akorát z toho kouká další marketingový tah, jak vytáhnout z lidí další peníze za stejné služby. Hlavně se zase nenechte oblbnout rychlostmi, které slibují. Je vidět, že český človíček jednoznačně prohrává bitvu s velkými společnostmi a nechává se neustále utáhnout na vařenou "číslíčkovou" nudli. Howgh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...