Přejít na obsah

zmeny sluzeb od 1.5. 2012


homberg

Doporučené příspěvky

Návštěvník lejno

Mám tarif 120M a naprostou většinu času je tato rychlost aktuální. Samozřejmě při stahování z adekvátně rychlých serverů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník gjkk

Me dnes prisla faktura na internet ve sleve 25Mb (puvodne 399,-) na 415,- !! Ma nekdo podobnou zkusenost? Je to vporadku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961
No ja mam mit ted papirove 30/1 ,ale vic jak 13/1 s toho nedostanu, takze za tech 50 kc navic to opravdu nestoji :roll:

 

Tomus,

s tou rychlostí je to asi tak. Já jsem do včerejška taky nenaměřil více než 15 Mb i když bych měl mít 30 Mb. Zavolal jsem proto technikovi UPC na tech. podporu a ten začal vysvětlovat, že na větší rychlost může mít vliv více věcí, může být chyba ve Windows, ve firewalu, nemusí to brát sítovka apod. Nabízel mi technika s těmito podmínkami : když technik přijede a na svém notebooku naměří rychlost v rozmezí 24-30 Mb, tak zaplatím 400,- za výjezd. Pokud naměří méně, bude to řešit, pokud zjistí, že je problém někde u mě v SW nebo HW, tak taky platím, pokud to bude jejich chyba, tak nebudu platit nic. Silně doporučoval změřit to ještě na jiném PC, nejlépe na notebooku a přímo přes kabel bez routeru. Požádal jsem tedy souseda s notebookem. Ten zapojil notebook na kabel a hle, rychlost naměřená byla hned 28-30 Mb, takže problém je někde u mě a od nich ta rychlost skutečně teče. Jinak mi doporučoval to měřit na webu www.speedtest.net, ale to měřit přes bod z Brna a tam vybrat hosted UPC, kterou prý používají na měření i oni.

Takže to je asi jen v krátkosti trochu vysvětlení, že když tu rychlost někdo nenaměří, že může být problém i někde u vás než u UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník gjkk
Me dnes prisla faktura na internet ve sleve 25Mb (puvodne 399,-) na 415,- !! Ma nekdo podobnou zkusenost? Je to vporadku?

buď rád, máš slevu 35 kč :lol: po roce si to změníš na normální 30ku a určitě ukecáš i další slevu 8)

Vazne? me to moc jako sleva neprijde, mam platit o 16kc vic, jde mi o princip, po roce si nic menit nebudu, ptz jsem smlouvu uzaviral s tim, ze budu rocni balicek vyuzit jen 8 mesicu (+4 doplatim samozrejme) a pak se stehuju jinam, kde neni UPC pripojeni. Rychlost 25 mi bohate staci a ted mam najednou platit za neco co nechci o 16 kc vic:-D ...zda se mi to divne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a akce na televizi se zkrátila na 4 měsíce :shock:http://www.upc.cz/televize/

ok, takže teď je upc oficiálně finančně v pr****, tohle už je asi vážný :?

 

z tý nabídky taky vyplývá, že brát si jako novou službu samostatnej net 60M nebo 120M je totální kravina - 60M balíček stojí o 50 kč víc, 120M balíček stojí o 50 kč míň...

ještě by mě zajímalo, proč neni balíček 30M+komfort místo toho nesmyslu 2M+klasik... :roll: asi chtěj lidi tlačit do ED3 nebo nevim...

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám tarif Fiber Business 60/10. Před týdnem jel přes wifi 802.11a cca 45Mbps, teď jede cca 9 Mbps.

www.speedtest.net hlásí 45 Mbps, ale speedtest.cesnet.cz pouze 9 Mbps a stahování z mirror.karneval.cz jede 700 kB/s.

Aspoň ten upload jede na plné rychlosti.

 

Podle modemu mají na downstreamu jenom 4 kanály, takže posílení kapacity je jenom otázka zakoupení licence do CMTS od Cisca.

 

Pochybuji, že s tím budou v dohledné době něco dělat. Jsou to pěkní šmejdi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...