Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mě po restartu modemu už taky jede internet rychleji, ale ne 30/1. Naměřil jsem jen 20/1.

Odesláno

pres torrent stahuju 3,5-3,8MBS coz je tech 30mbits, u me hodnoty sedi a to stahuju pres wifinu (pochopitelne N).

Odesláno
Mě po restartu modemu už taky jede internet rychleji, ale ne 30/1. Naměřil jsem jen 20/1.

U mne taky tak.

A IP adresa mi zůstala stejná.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Tak mě už to taky frčí 30/1 :cheers:

Odesláno

mě to po restartu jede rychlejš, ale hodně nestabilně, od 12 do 17mb/s přes wifi, a na kabel 15-27mb/s, ale spíš to frčí všechno pod 20

Odesláno

Jo u me je to uplne stejny :?

Zkousel jsem pres FTP a prumer mezi 15-20 Mbit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Taky jsem někde na hranici kolem 20MBit :? . Uvidíme jestli další dny přinesou zlepšení...

Odesláno

taky to jede max 20 vic to neumi ...to se dalo cekat ze na to nejsou pripraveni :cheers:

Odesláno

Já tedy nevím, ale všimli jste si toho slůvka " až " v ceníku ? Nevím, jestli to bylo i před tím, ale já bych si mohl klidně laicky vysvětlit toto slůvko tak, že to může někdy běžet "až " těch 30 mb, ale když tomu tak nebude,tak je to asi taky podle toho v pořádku nebo se pletu ? To by byla pěkná sviňárna od nich...

Odesláno

samozrejme to je duvod ke zdrazeni ...proste meli volnou kapacitu tak udelali jakoze reklamu ze to pojede az 30 v realu dle testu to jede mezi 12 az 18 te 20 dosahuji stezi :twisted:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague