Návštěvník cipisekcz Odesláno 2. dubna 2012 Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 V zásadě ano, akorát tv je třeba ještě naladit. Ale rozmyslete si tu koupi, opravdu se to nevyplatí. Zaplatíte si 650Kč za výměnu modemu + 1299 za modem, tj. návratnost skoro 40 měsíců a když se po 2,5 roce modem odporoučí, tak to můžete absolvovat znova. OK,ale pokud budu chtit zakoupit pouze CA modul tak ten poplatek 650,-Kc budu platit take ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník spasen Odesláno 2. dubna 2012 Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 CA modul fa Lica posílá poštou vč. dekódovací karty od UPC, předpokládám, že stejně postupuje i UPC. Modul s kartou nevyžaduje žádnou montáž, pouze se zasune do příslušného slotu v televizoru. Nutno dbát pouze na správnou orientaci jak při zasunutí karty do modulu, tak i modulu do televizoru. Úhrada se provede pouze za modul, případně ještě poštovné a balné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 2. dubna 2012 Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Modul od UPC přiveze technik, poplatek je v případě samoinstalace tuším 99 Kč, ale jistý si tím nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2012 Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Co je mi platna rychlost, kdyz odezva je zalostna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 2. dubna 2012 Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 Tak s tou odezvou to není tak hrozné, ale mohlo by to být lepší když mám na server ping 20ms a WiFi od konkurence jenom 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cipisekcz Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Ahoj,psal jsem do UPC ze,abych se vyhnul poplatku 49+49,-Kc chtel bych od nich zakoupit modem ED3 a CAmodul.A tohle mi odepsali. Dle Vašeho klientského účtu využíváte zvýhodněného balíčku digitálních služeb Starter + Darwin a internetového připojení Internet 1M. Dle plánovaných změn od data 1. 5. 2012 dojde k navýšení internetové rychlosti na 2M. V případě Vašeho zájmu o koupi modemu je možné zakoupit kabelový modem, který je zpoplatněný částkou ve výši 1 299,- Kč nebo wifi modem, který je zpoplatněn částkou ve výši 1 999,- Kč. Poté již nebude účtován poplatek za pronájem uvedeného zařízení. V rámci Vámi využívaných služeb digitální televize nebude účtován pronájem set-top-boxu. Vzhledem k navýšení programové nabídky bude pouze navýšena cena uvedeného balíčku na částku 154,- Kč. Poplatek za výměnu zařízení, respektive modemu ve výši 650,- Kč je účtován pouze v případě Vašeho zájmu o přechod na zvýhodněný balíček služeb Kombi Komfort. V případě zakoupení modemu nebo CA modulu do osobního vlastnictví již tento poplatek není účtován. -------------------------------------------------- Digitalni TV mam STARTER + DARWIN naporad za 150,-Kc.Chtel jsem se zeptat co se tyka te vety: Vzhledem k navýšení programové nabídky bude pouze navýšena cena uvedeného balíčku na částku 154,- Kč.Tomu uplne nerozumim.(v balicku DARWIN nic navic nemam) ale znamena to ze mi zdrazi Digitalni TV o 4,-Kc??Chapu to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Ano myslim ze to bude tak. Jen bych chtel upozornit aby nedoslo k nejake mylce, cena navic za pronajem zarizeni se bude u stavajicich zakazniku uctovat jen u internetu za pronejem modemu, u televize za STB se cena za pronajem fakticky uctovat nebude, pouze se zde zvysi o par korun. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Když teď objednám internet 60 za 599 Kč + 69 Kč Wifi.Jdá se potom objednat nabídka Konfort za 650Kč + 100Kč setobox HD+69 Kč modem Wifi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Zdravím, mám tarif Fiber Power 10 v rámci akční ceny 300 Kč/měsíc bez poplatků za pronájem, podle nového portfolia přechází FP10 na FP30, týká se ta změna i mého tarifu, a pokud ano jak se mění cena a bude zpoplatněn pronájem modemu? Mám možnost zůstat na současných rychlostech za současné ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Když teď objednám internet 60 za 599 Kč + 69 Kč Wifi.Jdá se potom objednat nabídka Konfort za 650Kč + 100Kč setobox HD+69 Kč modem Wifi? doobjednat další služba se dá vždycky. - Zdravím, mám tarif Fiber Power 10 v rámci akční ceny 300 Kč/měsíc bez poplatků za pronájem, podle nového portfolia přechází FP10 na FP30, týká se ta změna i mého tarifu, a pokud ano jak se mění cena a bude zpoplatněn pronájem modemu?- Mám možnost zůstat na současných rychlostech za současné ceny? - 300+50 - ne - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky