Odesláno 29. března 2012 13 let Dobry den, chtel bych poprosit jestli nemate nekdo vzor jak ma vypadat pisemna vypoved sluzeb UPC. Dekuji
Odesláno 29. března 2012 13 let čau, chci zrušit všechny služby... Trooll Troollovič <číslo klienta> - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. března 2012 13 let Připojuji se: taky bych uvítal, kdyby se někdo obtěžoval a místo vtípků sem hodil vzor výpovědi včetně adresy kam to poslat a případně upozornění, nač si dát pozor. Díky předem.
Odesláno 29. března 2012 13 let Vydrz chvilku, uz to mam napsane, tak to nekam nahodim a dam ti url. Tady to mas: http://uloz.to/xWfdbLs/vypoved-upc-docx Postovni adresa kam se to posila je: UPC Česka republika, s.r.o. P.O.Box 53 130 11 Praha 3 - Žižkov
Odesláno 29. března 2012 13 let Připojuji se: taky bych uvítal, kdyby se někdo obtěžoval a místo vtípků sem hodil vzor výpovědi včetně adresy kam to poslat a případně upozornění, nač si dát pozor. Díky předem. co je na tom vtipnýho? a co je na tom složitýho? a co víc tam chceš psát? všechny údaje má upc uložený v databázi a jako reakce na výpověď bude překecávací telefonát a email s protokolem o navrácení zařízení... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. března 2012 13 let No je pravda, ze nejaky vzor vypovedi by se nekomu mohl hodit, znate to, treba zapomenete uvest nejakou drobnost jako cislo smlouvy a UPC vam to posle zpet. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. března 2012 13 let A nebo Google.cz =) Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. dubna 2012 13 let Tady je vzor výpovědi, nesmí chybět obě adresy v hlavičce (PO Boxu UPC a adresa vaše, kde máte služby UPC) a taky vlastnoruční podpis Výpověď smlouvy o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací Vážení, vypovídám tímto smlouvu číslo xxxxx, uzavřenou dne dd.mm.yyyy podle § 262 odst. 1 obchodního zákoníku a dle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, kterou jsem já, jméno příjmení, nar. dd.mm.yyyy, uzavřela se společností UPC Česká Republika a.s. se sídlem Závišova 5, Praha 4. S pozdravem
Odesláno 26. října 2012 12 let VÝPOVĚD SMLOUVY UPC: VYPOVÍDÁM TÍMTO SMLOUVU ČÍSLO-xxxx PODLE § 262 ODST.1 OBCHODNÍHO ZÁKONÍKU A DLE ZÁKONA Č.127/2005 SB. O ELEKTRONICKÝCH KOMUMIKACÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, KTEROU JSEM JÁ, MILAN xxxxx, UZAVŘEL SE SPOLEČNOSTÍ UPC ČESKÁ REPUBLIKA a.s.SE SÍDLEM ZÁVIŠOVA5, PRAHA 4. S POZDRAVEM -MILAN HRABOVČÁK.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.