Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

• po měsících...
Odesláno

Jeto podle obchodního zákoníku. Stačí se podívat na smlouvu. Stojí tam: Smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací uzavřená podle § 262 odst. 1 obchodního zákoníku a dle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů

Odesláno

Leda podle Občanskýho zákoníku, určitě ne u soukromých osob podle Obchodního...

• po měsících...
Odesláno

Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále.

Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně.

Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009?

Předem děkuji za Vaše odpovědi.

Odesláno

výpovědní lhůta běží automaticky 30 dnů od prvního dne následujícího měsíce

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále.

Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně.

Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009?

Předem děkuji za Vaše odpovědi.

Viz zde:

http://www.upc.cz/pdf/VOP_UPC.pdf

• po měsíci...
Odesláno

Jak ku*** zjistim kdy byla smlouva uzavrena? Fakt ty sulini potrebujou datum uzavreni smlouvy? Jak si to mam po deseti letech ku*** pamatovat?????

Banda buzerantu, konecne by jim tam mel nekdo dat bombu.

Odesláno

A nebo by jste se měl přestat rozčilovat a zamyslet se. Nepotřebujete vědět, kdy byla smlouva ozavřena.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Podívám se do té smlouvy, triviální úkon.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague