Odesláno 29. března 2012 13 let Už asi rok mám problém s UPC telefonem. Tak 50:50 se objevuje problém, že akceptuju hovor a ten se nespojí. Je to hluché. Pak se na přístroji napíše "Prověř tel. linku" a po pár sekundách se to zase "napojí" na aktuální čas. V té chvíli občas vypadne i internet. Setkal se někdo s něčím podobným?
Odesláno 29. března 2012 13 let Kontaktujte technickou podporu spol. UPC. tady Vám s tímto nikdo moc nepomůže. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. března 2012 13 let -- problém odezněl -- Upraveno 24. února 2015 10 let uživatelem Návštěvník Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 23. července 2012 12 let Mi pomohlo vypnout vše i baterky z telefonu vytáhnout. Po 5 minutách to nahodit a problém se zatím znovu neobjevil.
Odesláno 24. února 2015 10 let Udělal jsem to taky tak, odpojení, baterie atd. a vše funguje ( zatím)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.