Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

namátkou AXN, CT1HD, ZoneReality ... plošné kostičky, řádkové kostičky, zasekává se zvuk ... cca posledních 5 dní ... Praha 4

Odesláno

Také potvrzuji občasné kostičkování u českých HD programů, lokalita Kolín, cca poslední 4 dny. TV Panasonic s DVB-C Tunerem a v době kostičkování ukazuje plnou sílu i kvalitu signálu, chyby TV nehlásí, takže špatný obraz opravdu musí pocházet od jinud.

Odesláno

Mám dotaz: to kostičkování pozorují i majitelé jiných STB, než Kaonů? A ti, co mají to kostičkování, mají přímo koax ze zásuvky do STB, nebo mají na trase vložený "filtr", např. zesilovač? Pozorují kostičkování i majitelé karet v TV (tedy nemají STB)? Děkuji.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

Panasonic - CA modul. Zadny zesilovac, filtr...nastesti - ani UPC internet ne. Pouze TV.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Já právě zesilovač mám. A problémy s kostičkama nemám

Tento příspěvek už píšu po třetí. Doufám jenom, že ho nebudu muset psát po čtvrté, aby se konečně dal odeslat a uložit (tohle mě tu už také sejří - to jsem nikde jinde nezaznamenal)

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

televize Sony s DVB-C a CA modulem, v TV síla i kvalita signálu bez problémů a kolísání

Odesláno

Lokalita Melnik - LCD SONY

Kostickovani zaznamenano na CT1 (Poirot) Nova Sport HD (Golf) a Prima HD(Zpravy).

Nez jsem odjel na vikend, vsechno super (ve ctvrtek).

Prijedu a dela to toto - a pochybuju, ze jsem uchopeni dalkoveho ovladece uvolnil konektory na kabelazi...

Samozrejme napisu na UPC, ale holt budu muset asi vydrzet, nez bude nas...no dost lidi a ledy se hnou...

Odesláno

Pridavam se k davu lidi, co pozoruji rozpad signalu HD kanalu.

Mam nahravku z 8.7. 2012 - kde je uz tento problem patrny.

Jsem z Brna. A uz jsem i poslal dotaz na UPC pro vysvetleni. Zvednout platby jim slo velmi rychle, doufam, ze stejne svizne navrati zpet kvalitu obrazu.

Jinak PVR u HD kanalu pise Signal 64, Quality 99

U nekostickujicich kanalu - napr. Prima Cool pak je kvalita kolem singalu ~70.

Odesláno

Teď během zpráv na Nově HD je to tragédie.

EDIT: Napsala jsem na UPC, ať je nás víc.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

Teď během zpráv na Nově HD je to tragédie. (KRNOV)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague