Přejít na obsah

Postupně přibývající kostičkování obrazu

Doporučené příspěvky

Já ustupuji. Jestli je tu přínosnější člověk, který je názorově zabržděný před asi 30-ti lety a mele tady kraviny a dělá ze sebe supermana - na to já nemám nervy. Tak si to tu s ním užijte. (moudřejší ustoupí)

Pokud někdo bude něco chtít, najde mě na TVFreaku.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník Jaku
Výpadky několika programů (když navíc ty v HD jsou alernativně dostupné v SD) nepovažuji za žádnou tragédii. Ostatně když se mně rozbije televizor, tak ho taky nikdo neopraví o víkendu a nezřídka čekám na opravu zákonných 30 dní, což je oproti pár dnům u UPC podstatně horší.

Oprava: Problém s kostičkováním byl i v SD, takže alternativa ...

Návštěvník Jaku
Dobrý den,

o tomto víkendu jsme skutečně zaznamenali technické problémy, které zapříčinily kostičkování některých programů. Na odstranění jsme intenzivně pracovali a aktuálně by již mělo být vše v pořádku.

Za sníženou kvalitu obrazu o tomto víkendu se Vám velmi omlouváme.

V případě, že se závada stále vyskytuje, zavolejte nám na číslo 241 005 100, kde přes volbu 2 budete spojeni s technickou podporou.

Honza K., UPC Facebook tým

Máte odvahu se zde zaregistrovat a občas odpovědět na naše výkřiky?

Pokud se to nepovede nevadí, i tak díky za toto vysvětlení a omluvu.

Návštěvník Jaku

Opravdu máš velké štěstí. Ani se tomu často nechce věřit. stejně jako tomuto tvrzení.

Přes víkend samozřejmě UPC také pracuje, ... Zrovna nedávno u nás v ulici v neděli odstraňovali nějaké rušení zpětného kanálu.

Já jsem UPC technika snad vživotě neviděl.

Jednou jsem sice s jedním telefonicky a emailem komunikoval, ale nikdy jsem ho neviděl. Zatím jsem se fyzicky setkal jen s pracovníky najatých firem.

Takže ještě jednou gratuluji, určitě máš velké štěstí, když k tobě do ulice přijede technik UPC odstraňovat v neděli rušení zpětného kanálu.

Návštěvník son
Nakup zesilovace je individualni zalezitost a rozhodne neni samospasitelne reseni,

nejprve doporuciji dukladne zkontrolovat kabely a ujistit se ze neni problem nekde v nich.

Teprve pote si vyberte nejaky vhodny zesilovac, nejlepe ten ktery umoznuje regulaci zesileni, jinak hrozi ze signal "prepalite",

ja treba zacinam uvazovat nad nakupem zesilovace Alcad Al-133, ma regulaci zesileni i naklonu a neblokuje zpetny kanal pro internet, takze je mozne ho umistit na zacatek vedeni jeste pred zasuvku UPC, kde je vstupni signal nejsilnejsi.

Já bych použil tento:http://www.dipolnet.cz/sirokopasmovy_zesilovac_se_zpetnym_kanalem_terra_as-038r65_R82040.htm

zde názorné použití:http://newsletter.dipolnet.cz/dipol_tydenni_prehled_-_tv_a_sat_tv_cctv_wlan_inf_dipo_2011_39.htm

Návštěvník lejno
Opravdu máš velké štěstí. Ani se tomu často nechce věřit. stejně jako tomuto tvrzení.
Přes víkend samozřejmě UPC také pracuje, ... Zrovna nedávno u nás v ulici v neděli odstraňovali nějaké rušení zpětného kanálu.

Já jsem UPC technika snad vživotě neviděl.

Jednou jsem sice s jedním telefonicky a emailem komunikoval, ale nikdy jsem ho neviděl. Zatím jsem se fyzicky setkal jen s pracovníky najatých firem.

Takže ještě jednou gratuluji, určitě máš velké štěstí, když k tobě do ulice přijede technik UPC odstraňovat v neděli rušení zpětného kanálu.

Je celkem jedno, jestli je to technik UPC nebo technik nějaké firmy, která pro UPC zajišťuje servis. Prostě tam odstraňoval závadu, což se mu povedlo a tím to skončilo.

Návštěvník son
Já ustupuji. Jestli je tu přínosnější člověk, který je názorově zabržděný před asi 30-ti lety a mele tady kraviny a dělá ze sebe supermana - na to já nemám nervy. Tak si to tu s ním užijte. (moudřejší ustoupí)

Pokud někdo bude něco chtít, najde mě na TVFreaku.

To je škoda p.Mašku,pro tohle fórum.

Na UPC jsem v neděli psala přes webový formulář, před chvílí dorazila odpověď:

Dobrý den, velice se omlouváme za potíže s digitálním příjmem ve Vámi uváděné době. Jednalo so o hromadný výpadek, který již byl vyřešen.

Fajn, že se omluvili, ale škoda, že během těch cca 3 dnů, kdy to blblo, se na oficiálním webu upc žádné info o výpadku neobjevilo.

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...