Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Na absolventa VUML už víc reagovat nebudu.Žij si dál ten svůj spokojený a bezstarostný život,hňupe.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Doporučuji řešit problém s kostičkováním obrazu hlavně přes jejich formulář, telefon nebo facebook.

Stěžováním na tomto fóru není pro UPC informující.

PS: Jinak i u mne od čtvrtka dochází ke kostičkování obrazu na většině kanálů. Bohužel. :(

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

nazdar jak to máte z vípadky ve vysílání včera to jelo ok dneska zase blbé

Odesláno

Moc velké zlepšení kvality obrazu nevidím. Na některých programech stále kostičky. Dnes jsem psal na formulář.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
Odesláno

Jde to hroznějednoduše, prostě zarušují uplinkové kanály na družici Hot Bird 13E. Odtud je primární distribuce např. Eurosportu a BBC ...

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Piráti odřízli českou verzi Eurosportu na půl dne od distribučního satelitu Hotbird

Diváci nemohli v úterý odpoledne sledovat český Eurosport ani Eurosport 2, vysílání s českým komentářem pokračovalo jen na internetu v rámci služby Eurosport Player

Půldenní výpadek vysílání prožily v úterý odpoledne české verze sportovních kanálů Eurosport a Eurosport 2. Důvodem byl zásah pirátů, kteří se prolomili do vysílání družice Hotbird, přes kterou jsou jazykové mutace Eurosportu vysílány a začali na stejných frekvencích vysílat jiný obsah. “Krátce před polednem v úterý 16. října se přestala z centrálního stanoviště Eurosportu v Paříži vysílat skupina jazykových verzí, mezi kterými byla i ta česká,” potvrdil Zdeněk Míka z české redakce Eurosportu.

Eurosport se proto rozhodl všem svým zákazníkům (kabelovým a satelitním operátorům) poskytnout dočasnou distribuci na jiném satelitu Eutelsatu - Eutelsat 9A na pozici 9°E.

Vice na: http://www.digizone.cz/clanky/pirati-od ... mpaign=rss

http://www.parabola.cz/zpravicky/17882/ ... istribuci/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Teď jsem zapnul televizy a mux ČT je totálně rozkostičkovanej (lokalita Příbram) už mě fakt štve ten šlendrián jménem UPC. Platíme nehorázné peníze a nejsou ani schopni zajistit bezproblémový příjem. Tady v lokalitě Příbram se to opakuje s železnou pravidelností. Nechápu jak takový moloch jako je UPC nezajistí, aby to řádně fungovalo. Navíc na tu jejich linku se nedá ani pořádně dovolat a poslouchat keci o nekvalitní kabeláži mě fakt nebaví. :twisted::twisted: Jdu je bombardovat na ty jejich webovky, aby laskavě s tím něco udělali

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague