Odesláno 16. července 2012 12 let Ano, to mas pravdu, ale kde ho laik vezme ze, takze v tomto pripade jako merak poslouzi log z modemu a pripadne ukazatel na STB. MImochodem jak jsem minuly tyden zjistil, tak merak sebou nevozi ani nekteri technici co delaji instalace pro UPC, tak to je pak tezke. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. července 2012 12 let Pokud technik neinstaluje zesilovač, tak k čemu by ten měřič taky vozil... Možná na opravu vadných domovních rozvodů, ale ty radši udělá znovu a pořádně, takže to ani měřit nemusí.
Odesláno 16. července 2012 12 let Elnc: když víš, co děláš a v oboru se vyznáš, tak si poradíš sám. Nejsou všichni jako ty. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 16. července 2012 12 let Bez odpovídající techniky zesilovat signál UPC je akorát sázka do loterie, což ale laik logicky nepochopí.
Odesláno 16. července 2012 12 let Ty mě bavíš stále víc. (ohledně AV techniky se zrovna já nepovažuji za laika. To by jsi mě musel znát ovšem blíže) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 16. července 2012 12 let A tomu uživateli, co se ptal, jaký zesík používám ( a to k plné spokojenosti) já, vřele doporučuji ho zakoupit a zapojit. Má naprosto stejné potíže s tím jedním muxem, jako jsem měl já. Tím zesíkem, kde lze zesílení plynule nastavovat si pomůže, tak jako já. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 16. července 2012 12 let Rozvod kabelové televize není AV technika, ale vysokofrekvenční technika a tam bohužel s garážnickým vybavením typu kleští a šroubováku nevystačíš. Sorry Mimochodem zesílení je pořád stejné a rozhodně ho nelze plynule nastavovat - jediné co nastavuješ, je vstupní útlum do zesilovače, kde mnohdy ještě víc zhoršíš parametry signálu.
Odesláno 16. července 2012 12 let Rozvod kabelové televize není AV technika, ale vysokofrekvenční technika a tam bohužel s garážnickým vybavením typu kleští a šroubováku nevystačíš. Sorry Ty jsi fakt JELIMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!! (mrkni se na Tvfreak, ať ti tu nemusím popisovat moje obory - pitomečku z doby minulé) Ježíši, ten člověk je ale VŮL ! Upraveno 16. července 2012 12 let uživatelem Návštěvník Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 16. července 2012 12 let Panove Ivo Mašek a Elnc, prestante uz zamorovat tohle forum vasimy zbytecnymy dohady, ja si vazim ze sem pisete, ale tohle uz opravdu prehanite. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.