Návštěvník Odesláno 7. září 2012 Sdílet Odesláno 7. září 2012 Samozřejmě to mám zapojené každé zvlášť. Tv do tv a internet do data zdířky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. září 2012 Sdílet Odesláno 8. září 2012 Nemas v PC nejakou TV kartu, nebo ho nejak propojeny s TV, ci STB ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2012 Sdílet Odesláno 10. září 2012 Televize šíleně kostičkuje, zasekává se a objevuje se „Není signál“, zkoušel jsem vyměnit kabely a všechno možné, pořád nic...nekoukatelné...pak jsem přišel na to, že když mám zapojený i internet a je používaný, televize kostičkuje, pokud ho ale vypnu, obraz je v pořádku a vše funguje. Nějaká rada co s tím? A myslím, že vypínat internet kvůli obrazu na tv je blbost, žejo... (internet i tv od UPC samozřejmě). Díky za rekce Zdravím! Brno jih, stejný problém u digitální televize (čt1, čt2, nova), u analog to nedělá!!!! Problém trvá asi 1 týden!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. září 2012 Sdílet Odesláno 11. září 2012 Pokud jste proverili kabelaz a mate to spravne zapojene, viz. moje prispevky vyse, tak kontaktujte UPC a domluvte si navstevu technika. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. září 2012 Sdílet Odesláno 11. září 2012 Tak u prvniho muxu (čt1, čt2, nova..) byl udajne problem na hlavni stanici pro digital, ktery byl dnes opraven, takze uz to kostickovani pry melo byt OK. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 11. září 2012 Sdílet Odesláno 11. září 2012 Zajimalo by me, jak UPC doslo k tomu, ze objevilo problem na hlavni statnici. Maji nejake kontrolni mechanismy? Nebo cekaji az se sejde dostatecny pocet reklamaci zoufalych zakazniku (kterym doporucuji davno proverene kontroly kabelaze v byte) a pak se tedy na tu hlavni stanici podivaji? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. září 2012 Sdílet Odesláno 11. září 2012 Pry byl vadny zdroj pro distribuci signalu z CT, ktery postupne daval stale nizsi napeti. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pardik Odesláno 20. září 2012 Sdílet Odesláno 20. září 2012 Ahojte, Chci se zeptat na problem, ktery se objevil ted navecer kolem pul 8...TV Fanda se mi "kouse",cca 2 vterinove vypadky ,i kdyz predtim jel v pohode. A co se tyce sport kanalu tak ty se mi radeji nezobrazuji vubec..ukazuje mi to zakodovany kanal?!? Na tom Fandovi strasne vykyvy signalu z 60 na 7 procent, kabely v pohode..Technik tu uz byl a zminil,ze pouze slovenske programy by mely zlobit...Nevite nekdo,co za tim muze byt? Brno- Židenice Diky za odpoved.H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. září 2012 Sdílet Odesláno 20. září 2012 No, pokud lita signal, tak bude nekde problem, budto u tebe doma, nebo nekde po ceste k tobe. U toho sportu nevim, zalezi na signalu, pokud je OK, pakmuze byt problem s predplatnym. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Dnes 28.9. to kostičkuje jak o život. Nechápu, jak je to možné. S ničím se nehýbe, kabeláž stále stejná, nikdo se v ničem nevrtá. A dnes se na to skoro nedá koukat. Barrandov exceluje, ct1 jakbysmet. Ať mi nikdo nevykládá,že když měsíce vše funguje bez problémů, že je chyba u mě doma. Asi marťani..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.