Odesláno 22. října 2012 12 let Dnes je to šílený, některý programy vůbec nenaskočí a jinak se to sype a překrývá. Jdu objednat technika. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 22. října 2012 12 let Vzdycky nejprve zkontrolujte co dela ukazatel urovne signalu, pokud kolisa, tak problem nekde u vas , nebo pobliz, pokud je signal OK, tak bude problem nekde na ustredne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. října 2012 12 let Nic nekolísá, síla a kvalita stejná jako vždy. Před zprávami na nově to bylo jak jsem psal, nova rozsypaná, a když jsem přepnul, nebyl nikde signál. Po vypnutí a zapnutí to teď jde normálně Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 23. října 2012 12 let A když je síla signálu stabilní a občas zakmitne kvalita signálu, je problém spíše u mě, nebo u UPC?
Odesláno 23. října 2012 12 let Výpadky jsou pořád na českejch HD kanálech. Pokud někdo ruší satelit, tak proč UPC nebere signál pozemní cestou? Po privátní lince by se dalo přenášet i ve větší kvalitě než přes satelit.
Odesláno 23. října 2012 12 let No mě všechny programy fungují bez problému, takž to můž být nějaký místní problém. Nenapsal jsi odkud jsi. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. října 2012 12 let Sleduj třeba Barrandov HD. Tenhle problém se opakuje jednou za několik tejdnů a pak ho UPC odstraní. V tomhle threadu je i reakce UPC, která potvrzuje, že tenhle problém může vznikat a vzniká na straně UPC. viewtopic.php?p=62334#p62334
Odesláno 29. října 2012 12 let Nic nekolísá, síla a kvalita stejná jako vždy. Před zprávami na nově to bylo jak jsem psal, nova rozsypaná, a když jsem přepnul, nebyl nikde signál. Po vypnutí a zapnutí to teď jde normálně Tak dnes nám technik vyměnil STB za nový a zatím v pohodě. Edit: Čekal jsem co mi donesou za STB na výměnu. Nakonec technik donesl prvního Kaona KDF B3000, nejspíš tedy repasovaný, ale vypadá jako nový s novým DO. Upraveno 30. října 2012 12 let uživatelem Návštěvník Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 30. října 2012 12 let Vecer jsem si vsimnul okolo 11-te vecer na muxu, kde je treba Spectrum HD, kostek jak z rozsypane krabice s cukrem. A signal skakal od 0 - 100%. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. listopadu 2012 12 let zdar nevím jestli jste si toho všimli ale po zařazení toho nového programu 5 to čačalo zase belbnout. Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.