Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zprávy na Nově HD - to samé. (UL)

Odesláno

ano, teď při zprávách na Nova HD to bylo opravdu časté

Odesláno

Lokalita Praha - Michle - TV Samsung UE32D6000 + CA modul

Kostickovani Nova HD i nova SD, TV dokonce někdy napíše špatný signál a obraz zmizí úplně. Dopoledne jsem se bavil se sousedem u výtahu dělá mu to samé, zítra volám na UPC!

Odesláno

Tak facht nevím chyba musí bejt u upc vypojil jsem zesil napojil jsem přímo sett aji at zvkášt u dvou přístrojů mi to dělá stejně dneska je to asi nejhorší. To už má aji dvbt možní kvalitnější signál ohledně výpadků. Ohledně kvalitu signálu ten mám L 77% Q 100%. V kvalite signál problém ev není.

Odesláno

Praha 10 Hostivař naprosto to samé, Nova HD, Prima Family HD a spousta dalších obraz děs běs a rozpad na kostičky a podobně.

TV LG a Samsung, obě CA modul.

Odesláno

V Ostravě stejný případ. Hlavně že si chtějí nahrabat kapsy za větší poplatky, ale že by se to projevilo na kvalitě služeb...

Odesláno

Praha 10 Kubánské náměstí také úplně stejné, kabeláže se nikdo už měsíce ani nedotknul. TV Samsung a CA modul..

Odesláno

Hlásím Plzeň Vinice také kostičkování... začalo v pátek 13.7. výrazně, ale nějaké náznaky už jsem pozoroval cca týden před tím. Takže to není u mě, je to u UPC? Jinak mám Kaon, nic jsem neměnil, kabely ok (jsou za stěnou, nikdo se k nim nedostane, aby s nimi hýbal nebo tak - i tak jsem je zkontroloval). Ale jednou už mi měnili Handan za Kaon, stejný problém a tímto se vyřešil. Takže teď myslíte, že mám počkat, je to globální problém?

Odesláno

Přikláním se k názoru, který tu napsal alsi, že to souvisí s přidáním Fandy a tím pádem se snížením bitrate.

Odesláno

Fanda naskočil místo Barrandova, takže tím to nebude určitě.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague