Návštěvník puczmeloun Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Nainstaloval jsem si wifi, vše fungovalo v pohodě, ale po cca. hodině se už mobil ani notebook nedokázaly k (stále zapnutému a vyhledatelnému) wifi připojit, přičemž pevné připojení (přes kabel) fungovalo v PC naprosto v pohodě. Pak musím restartovat wifi router a zase mi to funguje cca. hodinku, kdy je pro funkcní wifi nutno znovu zrestartovat. Co s tím může být? Cele zapojení je klasicky Modem-router (tp-link tl-wr741nd ) - pc Nastavenu mam doufám správne dynamickou adresu a kopirování MAC adresy počítače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Kopirování MAC adresy počítače v routeru vypni, nema to zadny vyznam a muze to zpusobovat zminene problemy, mimochodem co mas za kabelovy modem, jaky typ ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník puczmeloun Odesláno 8. dubna 2012 Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Tak snad jen kdyby se někdo pídil po stejném problému o co nakonec šlo: 1) Android telefon (Motorola Defy+) shazoval při přijímání většího množství dat router (TP-Link), který jsem musel neustále restartovat. 2) Problém byl opravdu v androidu a ne v dříve zmíněném zvolení "channel" als. kanálu. 3) Řešení jsem nalezl na anglickojazyčném foru a šlo o to, že router vysílal na Wireless G i Wireless N a telefon ho neustálými dotazy co použít shodil (tak nějak jsem to laicky pochopil). 4) Řešení: Zvolit pouze Wireless G (NE Wireless N, to nefunguje). Od té doby vše šlape jak má a jedu týden bez restartu. Každopádně díky všem rádcům za snahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2012 Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Kup TP-LINK TL-WR1043ND, tam tento problém není. Navíc dostaneš Gb síť, samozřejmě s tím, že v pohodě zvládne připojení 120M od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. dubna 2012 Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Mozna by pomohl update firmwaru toho routeru, TP-Link obcas neco vydava. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.