Návštěvník FUNNYJELEN Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Zdravím, nyní využívám služeb UPC: - internet 1M + pronájem WiFi ED 2 - digital tv - starter + darwin + music za všechny tyto služby platít 681,- což není málo a současný balíček služeb KOMBI KOMFORT za 649,- mi přijde daleko lepší. Chtěl bych si ho objednat, jenže je problém v tom, že chci mít Wifi modem a bylo mi sděleno, že tento modem bych si musel vzít do nájmu a je k němu potřeba ještě hlavní modem pro příjem fiber internetu. Nyní při mé současné nabídce stačí pouze jen onen Wifi modem který mám v nájmu ? To nemůže být jeden ? Chtěl jsem si modem odkoupit, ale pořád bude potřebovat další zařízení na Wifi ! ....... Dále bych si vzal do nájmu HD PVR box. Pokud opravdu potřebuji zvlášť Wifi modem - jaký nejlépe koupit aby vše s hlavním upc modemem fungovalo ? Nejraději bych měl, ale vše v jednom. Díky s pozdravem Jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Jsou 3 možnosti 1) Pronájem WIFI ED3.0 modemu (Cisco SA EPC 3925), teď je tuším v akci za 61 Kč/měsíc, jinak 69 Kč/měsíc 2) Pronájem základního ED3.0 modemu za 49 Kč/měsíc + vlastní wifi router 3) Odkoupení základního ED3.0 modemu (Cisco SA EPC 3208) za 1299 Kč + vlastní wifi router Co se týče routeru, dobré zkušenosti jsou s tímto: http://www.alza.cz/tp-link-tew-671br-d235410.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Presne tak a FUNNYJELEN neplet si pojmy modem a router. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník FUNNYJELEN Odesláno 30. března 2012 Sdílet Odesláno 30. března 2012 Dekuji panove ....... nepletu si pojmy router a modem .... ale takhle mi to rekl vysoce vyskolenej operator na lince ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2012 Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Špatně jsi poslouchal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.