Přejít na obsah

Spolehlivost nahrávání záznamů na HD PVR od UPC

Doporučené příspěvky

Návštěvník kytarista

Zdravím.

Chci si od UPC zapůjčit HD PVR kvůli pořizování záznamů z kabelovky.

Chtěl bych se zeptat uživatelů tohoto jejich zařízení, jaká je kvalita z něj pořízeného záznamu a s jakou spolehlivostí jsou záznamy prováděny?

Ptám se proto, protože jsem dřív měl nahrávací DVB-T set top box s HDD, který často zatuhával a u kterého se zdařila pouze tak každá druhá nahrávka. Proto jsem k podobným krabičkám, mírně řečeno, skeptický.

Děkuji za Vaše případné zkušenosti.

U me zadny problem, z 99% nahral vzdy to co mel,

samozrejme je potreba pocitat s tim ze nahravky se programuji pres EPG a tam nemusi byt casy vzdy uplne presne, ale to uz neni chyba pristroje.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

sem tam něco zapomene nahrát - proč, netuším, asi se mu nechce...

zpestření poskytne náhodný restart během nahrávání způsobený standardním používáním souběžně s nahráváním (takže pokud na výsledku nahrávání záleží, tak ruce pryč)

btw v době hloupého analogu bylo vps, v době digitálu je prd... člověk se pomalu zdráhá tomuhle říkat pokrok

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6

Když si zvykneš, že po startu nahrávání si jdeš číst knížku, nebo se věnovat rodine, je to bez problémů. Pokud ale chceš koukat na něco jiného a nevíš na co (třeba děti na který hudební kanál) tak se s nahrávkou rozluč. Ve většině případu, se ti totiž PVR restartuje a je po nahrávce. Původně jsem si myslel, že to dělal můj původní Kaon KCF-B3000HCO 3000, ale není tomu tak. Zkusil jsem dva, pak verzi 3001, různé firmwary (český i slovenský) a je to stále stejné. Ale pokud se těšíš na restarty, tak tě mohu uklidnit, ty se dějí i bez zapnutého nahrávání. U Handanu si nevybavuji, že by se mi to stalo, ale pokrok nezastavíš.

Jarda

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy

Nedavno jsem u znamych instaloval satelit. Prijem irdeto skylink z Aster, prijimac Mascom HD s HDD. A tam je nahravani teprve lahudka. Ten Mascom nahrava kodovane a nahravka se musi nasledne odkodovat. Potiz je ale v tom, ze dekodovaci klice se meni az 6x denne, tudiz pokud se na zaznam chcete podivat pozdeji, uvidite jen cernou obrazovku. Proto zlate UPC a jeho Kaon :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Podle me mozny problem Kaonu je v jeho funcki timeshift, ktera je trvale aktivovana a zbytecne zatezuje jeho system a zvysuje spotrebu el. proudu,

kdyby programatori Kaonu meli trochu snahu a nabidli moznost ji vypnout, pripadne de/aktivovat ji nejakym stiskem urciteho tlacitka tak by se mozna cast problemu vyresila,

ja osobne jsem tuto funkci snad nikdy nevyuzil, i kdyz uznavam ze prakticky vyznam ma.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník

Mám dotaz po 3 letech se vracím k UPC už mám net 60mb.Asi za měsíc budu měnit ,budu objednávat i televizi konfort za 650Kč.Mám dotaz ,když si objednám instalaci technikem dostatu od technika zdarma propojovací kabel 10 metru zdarma mezi zasuvkou a set-boxem.Protože jestli technik nedavá zdarma kabel tak je lepší samoinstalace.Net jsem si taky instaloval sám.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...