Odesláno 6. dubna 2012 13 let Ahoj. Přemyšlím o pořízení CA modulu. Moc se v tomto nevyznám. A nemůžu najít ani na stránkách výrobce jestli moje tv má CI+ nebo ne. TV mám LG DM2350D. Díky moc za rady.
Odesláno 6. dubna 2012 13 let V manualu pisou: When using a CAM(Conditional Access Module), please make sure it meets fully the requirements of either DVB CI or CI plus. - - - CA modul OVA
Odesláno 6. dubna 2012 13 let Dle toho co píší, tak ano. Za zkoušku nic nedáte, do 14 dní můžete modul vrátit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. dubna 2012 13 let Ahoj,taky bych se chtel zeptat na moji TV Samsung LE32C450E1W bude fungovat s CA modulem od UPC??Nema nekdo stejnou TV? Dival jsem se do UPC seznamu TV prijimacu doporucenych pro prijem DVB-C se slotem CI+ a muj model tam zrovna neni.
Odesláno 7. dubna 2012 13 let Pokud nemá televizor CI+ rozhraní (lze zjistit v manuálu), tak si s CI+ modulem neškrtneš.
Odesláno 7. dubna 2012 13 let To není pravda CI+ modul funguje i v TV které nemají CI+ slot. Osobně odzkoušeno v TV Samsung a u známého Sony a LG Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. dubna 2012 13 let CI+ modul funguje jenom v CI+ rozhraní. Kompatibilita je zajištěna opačně, tj. CI modul lze dát do CI rozhraní i CI+ rozhraní. A že máš něco odzkoušeno není podstatný, protože CI+ rozhraní se do televizorů montuje běžně zhruba 3 roky a výrobce to ani nemusí nijak extra popisovat ve specifikaci.
Odesláno 7. dubna 2012 13 let Seš vedle, když už mluvíš o kompatibilitě, tak je to přesně obráceně: CI+ je zpětně kompatibilní s CI. CI moduly běžně fungují v tv s CI+, problémy se vyskytují převážně v PC kartách, které nají jen CI.
Odesláno 7. dubna 2012 13 let CI+ modul funguje jenom v CI+ rozhraní. Kompatibilita je zajištěna opačně, tj. CI modul lze dát do CI rozhraní i CI+ rozhraní. A že máš něco odzkoušeno není podstatný, protože CI+ rozhraní se do televizorů montuje běžně zhruba 3 roky a výrobce to ani nemusí nijak extra popisovat ve specifikaci. A že mi teda modul CI+ funguje v TV bez CI+ rozhraní? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.