Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj. Přemyšlím o pořízení CA modulu. Moc se v tomto nevyznám. A nemůžu najít ani na stránkách výrobce jestli moje tv má CI+ nebo ne. TV mám LG DM2350D. Díky moc za rady.

Odesláno

V manualu pisou:

When using a CAM(Conditional Access Module), please make sure it meets fully the requirements of

either DVB CI or CI plus.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

takže jestli chápu dobře. tak by to mělo fungovat? díky moc

Odesláno

Ahoj,taky bych se chtel zeptat na moji TV Samsung LE32C450E1W bude fungovat s CA modulem od UPC??Nema nekdo stejnou TV?

Dival jsem se do UPC seznamu TV prijimacu doporucenych pro prijem DVB-C se slotem CI+ a muj model tam zrovna neni.

Odesláno

Pokud nemá televizor CI+ rozhraní (lze zjistit v manuálu), tak si s CI+ modulem neškrtneš.

Odesláno

To není pravda CI+ modul funguje i v TV které nemají CI+ slot. Osobně odzkoušeno v TV Samsung a u známého Sony a LG

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

CI+ modul funguje jenom v CI+ rozhraní. Kompatibilita je zajištěna opačně, tj. CI modul lze dát do CI rozhraní i CI+ rozhraní. A že máš něco odzkoušeno není podstatný, protože CI+ rozhraní se do televizorů montuje běžně zhruba 3 roky a výrobce to ani nemusí nijak extra popisovat ve specifikaci.

Odesláno

Seš vedle, když už mluvíš o kompatibilitě, tak je to přesně obráceně: CI+ je zpětně kompatibilní s CI. CI moduly běžně fungují v tv s CI+, problémy se vyskytují převážně v PC kartách, které nají jen CI.

Odesláno
CI+ modul funguje jenom v CI+ rozhraní. Kompatibilita je zajištěna opačně, tj. CI modul lze dát do CI rozhraní i CI+ rozhraní. A že máš něco odzkoušeno není podstatný, protože CI+ rozhraní se do televizorů montuje běžně zhruba 3 roky a výrobce to ani nemusí nijak extra popisovat ve specifikaci.

A že mi teda modul CI+ funguje v TV bez CI+ rozhraní?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague