Odesláno 10. dubna 2012 13 let Dobrý den, mám doma standartní stb dodávané UPC. Mám objednanou službu Starter + Sport. Nejsem spokojen s kvalitou signálu a chci si pořídit CA modul od Licy. Pročítal jsem podrobně fórum, takže vím co a jak. Akorát se chci zeptat jestli mi půjde na tu kartu v CA modulu, po skončení promo akce, zase ty programy co mám objednané. Díky za odpověď.
Odesláno 10. dubna 2012 13 let Dobrý den, po skončení prewiev Vám půjde ta nabídka, co si platíte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. dubna 2012 13 let Kvalitu signálu nezlepší, ale dojde k odstranění ztrát mezi STB a televizí, umožní sledovat HD kanály, pokud televize je full HD a další využití televize na 100%.
Odesláno 10. dubna 2012 13 let Kvalitu signálu asi ne, ale obraz bude koukatelnější. Na tv mám naladěny všechny kabel. programy ( jdou jenom ty volné ) a obraz je v pohodě. Přes stb to není nic moc.
Odesláno 10. dubna 2012 13 let Samozrejme, ze bez Handanu 5000 to bude o mnoho lepsi. Proc? Protoze digital a HD Z handanu to leze analogovym scartem, takze degradace jaxvina. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.