Návštěvník Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 těch 10,5 W je "naprázdno" = nebyl zapojen žádný UTP kabel, jen ta WiFi po zapojení jednoho UTP se spotřeba zvedla na 11,3W, dál jsem to nezkoušel, ale asi to bude jak píšeš, zhruba těch 0,8W na kabel měřeno VOLTCRAFT PLUS Energy Logger 3500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník xvip Odesláno 26. dubna 2012 Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 těch 10,5 W je "naprázdno" = nebyl zapojen žádný UTP kabel, jen ta WiFipo zapojení jednoho UTP se spotřeba zvedla na 11,3W, dál jsem to nezkoušel, ale asi to bude jak píšeš, zhruba těch 0,8W na kabel měřeno VOLTCRAFT PLUS Energy Logger 3500 Změřil jsi přesně to, co jsem potřeboval. Rozdíl spotřeby proti kombinaci EPC3208 + router je tedy minimální. Díky moc, pronajmu si EPC3925. P.S. Zdá se, že výrobcem uváděných 17W bude maximální spotřeba (při intenzivní komunikaci všech 4 GE portů a WiFi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 26. dubna 2012 Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 On vlastně ani výrobce nemůže napsat méně, musí uvádět maximální možný příkon Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník xxxpp Odesláno 24. října 2019 Sdílet Odesláno 24. října 2019 V 11. 4. 2012 v 10:20 AM, Badis napsal: xvip - Ale byla to doba než někdo řekl nějaká reálná čísla,co ? I mě by to docela zajímalo. Protože ty čtyři diody pěkně svítí (hlavně v noci) ale hlavně modem dost hřeje! Takže nějaká spotřeba tam je. A možná by se člověk divil. Tak Asi byste se divili, rušil jsem provozovnu a vše jsem vypnul,vyfotil stavy na elektroměru a po šesti dnech spotřeba 6kw. Zapnutý v zásuvce byl modem cisco, dále modem od upc a vypnuté rádio v pohotovostním režimu....Docela mě ta spotřeba vyrazila dech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 25. října 2019 Sdílet Odesláno 25. října 2019 před 5 hodinami, xxxpp napsal: Tak Asi byste se divili, rušil jsem provozovnu a vše jsem vypnul,vyfotil stavy na elektroměru a po šesti dnech spotřeba 6kw. Zapnutý v zásuvce byl modem cisco, dále modem od upc a vypnuté rádio v pohotovostním režimu....Docela mě ta spotřeba vyrazila dech. To není tak moc. 6kWh za 6 dní je 1KWh za den, tj. 42 Wh. Tak jestli modemy mají 20W a pohotovostní stav 2W, tak to sedí, ne? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 25. října 2019 Sdílet Odesláno 25. října 2019 Novy Arris (gigabit modem) ma o nieco nizsiu spotrebu ako Compal.. Arris ma 10W, Compal 13W (obidva modemy pri merani v bridge mode, t.j. vypnute wifi).. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.