Michal Pelikán Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Mohl by se někdo sepsat nějaké zkušenosti s používáním Cisco EPC3925 - s čím jste spokojeni, co zlobí, co dělá problémy atp. Slyšel jsem taky, že firmware UPC je nějaký osekaný - je to pravda? Já bych potřeboval pokročilejší funkce jako portforwarding, firewall (s time schedulingem a nastavením, alespoň 20-ti pravidel), změna dns, možná dyndns, MAC filtrování. Prostě takové ty běžné věci, co jsou v routrech Když by někdo ideálně nascreenshotoval, co jde ve firmware UPC nastavit, bylo by to perfektní Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 gallery/album.php?album_id=21 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 10. dubna 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Díky! Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 10. dubna 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 BTW ono to nepodporuje IPv6? Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 určitě IPv6 podporuje, je to moderní a celkem drahý zařízení, dokonce i ve vnitřní síti mi network meter ukazoval IPv6 adresu, ale záleží na UPC, kdy a jak podporu IPv6 zavede... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Pelikán Odesláno 10. dubna 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 já prohledal na keyword IPv6 manuál a nic... Upraveno: Jestli ti ale přidělil IPv6 adresu, tak asi podporuje. Zajímavé. Jasně, že záleží na UPC. Já si to ale nechci pronajmout, chci si to koupit a nerad bych třeba za půl roku řešil IPv6 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Koupit? To je teda odvaha! Už jenom když klekne a je 30 denní lhůta na opravu, tak si užiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 10. dubna 2012 Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Tady jsi koukal? http://www.upc.cz/klientske-centrum/internet-nejcastejsi-dotazy/ipv6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. dubna 2012 Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Koupit? To je teda odvaha! Už jenom když klekne a je 30 denní lhůta na opravu, tak si užiješ Já 30 denní lhůta? UPC to bude prý řešit jako u pronájmů. Přijede technik, omrkne, vymění, sepíše reklamační protokol a odjede. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Slůvko "prý" ale nic neznamená, v momentě kdy si jednou koupíš zboží, tak platí ustanovení Občanského zákoníku. Možná to UPC nějak upraví, ale zatím jsem to nikde neviděl. A že by jezdil technik něco měnit, když jde o nákup zboží, to by byla taky hodně nadstandardní služba, navíc i s rizikem, že se může ukázat, že k poškození došlo vinou zákazníka a jak pak po výměně bude UPC dokazovat, že to tak bylo, je s otázkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.