Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ano,prehrani fw byl opravdu celkem fofr,problemy zadny ale s tou sms nebo mailem naprosto souhlasim...

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Včera mi byla aktivována služba Kombi komfort, jejíž součástí je i internet. Digitální televize funguje jak má, dokonce i CA modul. Internet ale bohužel nejde,mám modem Cisco EPC3925, na počítači vše vypadá že je připojeno, dostanu IP adresu, dokonce mi to ukazuje že je připojení pomocí protokolu IPv4 funguje. V prohlížeči mi stavová lišta ukazuje že načítá tu a tu stránku a po chvíli to spadne. Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Není možný že to zase špatně zadali do systému??? Díky

Odesláno

No spis bude problem s internetem, ze od routeru dostanes IP adresu jeste neznamena, ze router je pripojen k netu,

zavolal bych na infolinku UPC a poresil to s operatorem, je mozne ze modem treba jeste neni prihlaseny do systemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No na modemu svitej vsechny diody co podle manualu maj, ale myslim si ze zase to nedali do systemu jako je u UPC zvykem. Takze od patku platim sluzby ktery nejdou.....umelci...driv to technik zapojil a neodesel dokud to neslo, dneska rekne ze to pujde do 40minut a jde :((( tak nezbejva nez si pockat do pondelka....

Odesláno

Proč až do Pondělka ? Když podle http://www.upc.cz/klientske-centrum/kontakt/ tam jsou i v sobotu i v neděli :-)

Dneska mají nějaký dobrý den, protože přišel 2x e-mail od nich a pak ještě dokonce volali (PS: Nově chodí e-mail, kde Vám příjde potvrzení o obdržení platby)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Pokud sviti vsechny kontroloky co maji, tak bude nejspis problem jinde, ale stejne tam zavolej.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Dobry den, taky bych potreboval poradit. Mam EPC3925 a mam s nim jeden docela otravny problem. Latence kolise, ale jenom jednou za cca 30-60 sekund. Ping bezne +/- 20ms, ale jednou dvakrat do minuty nekdy az 4000 ms. To uplne znemoznuje pouzivat sluzby, napr streaming, hrani her, skype, videohovory. Mal s tym nekdo podobny problem? Co zkusit? (vypnul jsem ho na 2 dni, zkousel jsem jinej pc, vysledek stejny) Diky moc!

Odesláno

Zkus v routeru vypnout funkci IP flood detection, pripadne cely firewall, treba to pomuze.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

dobry den,

Chtel bych se zeptat jeatli nekdo neresil moznost zesileni signalu

Treba i ne uplne oficialni cestou..

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague