Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Takze dneska probehla vymena,tak jsem zvedav jak dlouho to pujde :cheers:

Jestli si ho vyměnoval kvůli pískání, tak ti přeju hodně štěstí, já už ten modem vyměnoval 2-3x a stále to píská :-)

Doufám, že to opraví připravovaný firmware :P

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

No piskani a kdyz piskal tak nesel samozrejme,tak uvidime-prvni rano a jde :scratch:

Odesláno

Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy :puker:

Odesláno

Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojit

notebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ?

dakujem

Odesláno
Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy :puker:

Dnes mě dnes zapískal po restartu funguje, to nebude vada HW Cisca, ale nýbrž toho prasáckého firmware,který tam je, řekl bych :)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno
Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojit

notebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ?

dakujem

Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven.

tak nastavene je wpa alebo wpa2 a kodovanie je TKIP + AES

a vysielaci kanal nvm ci to je to co potrebujes ale je tam B/G/N mix, povolene 2.4GHz sirka 20 MHz a standartny kanal je auto dufam ze je to to co ste potrebovali vediet

Odesláno

Standartny kanal zkus z rezimu auto prepnout na nejaky jiny nejlip volny kanal (zjistis pomoci programu inSSIDer),

snad to pomuze, kdyz ne tak zkus docasne vypnout sifrovani.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tam se nedá nastavit N-only? Zbytečně dávat režim b/g/n, když všechna zařízení podporují N.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague