Odesláno 8. srpna 2013 11 let Takze dneska probehla vymena,tak jsem zvedav jak dlouho to pujde Jestli si ho vyměnoval kvůli pískání, tak ti přeju hodně štěstí, já už ten modem vyměnoval 2-3x a stále to píská Doufám, že to opraví připravovaný firmware Upraveno 8. srpna 2013 11 let uživatelem Návštěvník Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 8. srpna 2013 11 let No piskani a kdyz piskal tak nesel samozrejme,tak uvidime-prvni rano a jde
Odesláno 11. srpna 2013 11 let Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojit notebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ? dakujem
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Tak u me stale piska i po vymene,neudelalo to snad jen jednou.Koukam,ze maji kvalitni modemy Dnes mě dnes zapískal po restartu funguje, to nebude vada HW Cisca, ale nýbrž toho prasáckého firmware,který tam je, řekl bych Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Ahojte mam problem s wifi pripojenim iPhone 5 sa na wifi pripoji uplne v pohode ale notebooky sa odmietaju pripojitnotebook je lenovo G580 ma asi pol roka a nastavenia routra su tovarenske druhy notebook je starsi HP compaq preto nechapem preco sa neda pripojit ani jeden pc viete mi poradit ? dakujem Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Zkus zkonrolovat na jake sifrovani wifi a vysilaci kanal je router nastaven. tak nastavene je wpa alebo wpa2 a kodovanie je TKIP + AES a vysielaci kanal nvm ci to je to co potrebujes ale je tam B/G/N mix, povolene 2.4GHz sirka 20 MHz a standartny kanal je auto dufam ze je to to co ste potrebovali vediet
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Standartny kanal zkus z rezimu auto prepnout na nejaky jiny nejlip volny kanal (zjistis pomoci programu inSSIDer), snad to pomuze, kdyz ne tak zkus docasne vypnout sifrovani. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. srpna 2013 11 let Tam se nedá nastavit N-only? Zbytečně dávat režim b/g/n, když všechna zařízení podporují N.
Odesláno 14. srpna 2013 11 let a šířku kanálu na 40 MHz - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.