Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Iguka:

V poslední době se mi stalo něco podobného ale vypadalo to spíš na problém venku v internetu. Na některé adresy jsem se dostal ale u některých končilo trasování někde v NIXu. Když máš ten výpadek, nedostaneš se vůbec nikam?

Návštěvník:

No jo, nový FW se natáhnul :thumleft:

Odesláno

mel jsem ten stejny problém, spravil to tvrdy reset na modemu, a nepoužívat QOS nebo DDNS ted si uz nepamatuji

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno
  single napsal:
Iguka:

Když máš ten výpadek, nedostaneš se vůbec nikam?

Citovat

jo, nedostanu se nikam. Zkusím ještě ten tvrdý reset a byl bych vděčen, kdybyste mi poradili, co a jak v modemu vypnout, případně zapnout.

Odesláno

tak jsem vypnul:

- QOS , DDNS, IP Flood detection

a zkusím, co to udělá. Zatím děkuji.

Jen jsem zjistil ,že to musí být určitě tím jejich routerem, protože jsem připojil do něho ještě notebook taky přes LAN a ve stejnou chvíli nejede ani pc a ni notebook :shock:

Odesláno

teď mi to zatím nespadlo, ale na rychlost.cz se víc jak přes 50 mbit na downloadu nedostanu, tak nevím.

Co znamená to poslední zaškrtnuté na obrázku nebude to lepší taky odfajfkovat?

5954afc5ed3bc_Beznzvu.jpg.7d153a7c17f604ebe3a8c7f4cd39d91e.jpg

Odesláno

ještě jsem změnil v nastavení síťové karty v záložce Rychlosti a přenosového režimu z automatického módu na plně duplexní 1 Gbs a už tam mám hned 110 Mbit, tak jestli to přestane padat, tak dík moc všem.

2014108709.png

Odesláno

Jestli nemáš špatnej ethernet kabel. Když se objeví chyby v přenosu, rychlost se automaticky přepne na nižší.

Odesláno

zatím je to super, uvidím dál

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague