Odesláno 12. března 2014 11 let Cauky, jestli tomu dobře rozumim, když modem prepnu do modu BRIDGE /mam komfort 120 a novy FW který to umoznuje/ prideli UPC tri IP adresy na lan vystupy modemu a jeden bude nefunkcni . takze, pokud na ty tri vytupy dam na každý router, budu 3 kompletni site, které se budou delit o tech 120MB rozumim tomu spravne ??? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 12. března 2014 11 let otázkou zůstává, jestli zrovna tobě upc víc adres přidělí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. března 2014 11 let no nekde jsem cetl ,ze k 40 je jedna a k 120 jsou tri ? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 12. března 2014 11 let někde - kde? nepleteš si to s business tarifama? tam je ip adres 10 statickejch... u domácího netu je adresa jedna veřejná dynamická - mění po změně mac zařízení... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. března 2014 11 let VIZ: Re: Technicolor modem - zablokovane porty Příspěvekod warman » pát, 21.2.2014, 18:58 máš někde něco blbě nastavené. Mě vše funguje OK. Bridge je v pohodě, ale když máš víc počítačů. tak ti nebudou stačit IP (40mbits dává 1,120+ jsou 3). Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 13. března 2014 11 let to nevim, kde vzal, asi mu jich upc dává víc, sou i takový případy, ale já měl na mysli nějakej zdroj přímo od upc např. tady se o větším množství nic nepíše... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. března 2014 11 let Opravdu je to tak ke 120 má 3IP Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. března 2014 11 let Slamb, tam je akorát napsáno, že adresa je veřejná dynamická, statická je za příplatek, o konkrétním počtu tam není nic, ani že je jen jedna. Dřív to ve specifikaci bylo napsáno explicitně, vyšší tarify měly v ceně dynamické 3 IP, nižší 1 IP, pravda teď už to nikde nemůžu najít, asi si dělají prostor pro to to omezit, pokud by adresy začaly docházet, ale zjevně tarify 120 a vyšší ty 3 IP zatím stále mají. Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany
Odesláno 13. března 2014 11 let taky jsem to nikde na ofic. strankach nenasel, jen v ceniku u pevne adresy jsou napsany ty pocty, ale s dynamickou nikde ani carka Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.